Android з’явилася ексклюзивна функція будильника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оновила свою фірмову програму «Годинник» для Android і додала туди незвичайну функцію. Нововведення не афішувалося, тож досі невідомо, в який момент воно з’явилося. Про це написали в 9to5Google.

Йдеться про нову фічу в розділі установки будильника в додатку «Годинник» на Android. Згідно з джерелом, після одного з останніх оновлень утиліти в ній з’явилася можливість встановити як звук будильника диктофонний запис. Зручність у тому, що створити запис можна прямо в момент налаштування будильника. Ось як це зробити:

  • Відкрийте програму «Годинник» → «Будильник»
  • Створіть новий будильник або топніть на наявний
  • Натисніть на рядок вибору мелодії

  • Виберіть «Новий запис»
  • Запишіть будь-яку фразу або мелодію на диктофон та натисніть «Зберегти».

Готово! У полі вибору звуку ви побачите свій запис, який програватиметься під час активації будильника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова функція почала з’являтися у власників Android-смартфонів, які користуються нативним додатком Google Годинник. На даний момент вона може бути не у всіх, оскільки розгортання відбувається поступово.

До речі, це чудовий спосіб невинно розіграти друга чи знайомого: просто зайдіть в налаштування його будильника і запишіть якусь жартівливу фразу. Із користувачем iPhone такий фокус не пройде; Apple все ще не дозволяє встановлювати будь-який звук на дзвінок, будильник або звук сповіщення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.