Новий процесор від Huawei зможе на рівних конкурувати з топовим Snapdragon 8 Gen 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагман Huawei Mate 50 Pro з новинкою на борту – Kirin KC10 в AnTuTu набирає 1,3 млн балів.

Незважаючи на те, що Huawei більше не випускає серійно власні процесори, це не означає, що компанія не працює над їх розробкою. Лайк, передплата на канал і приступимо…

І, судячи з останньої інформації, процесор від Huawei краще, ніж у Samsung за продуктивністю і навіть готовий тягатися з мастодонтами ринку як Qualcomm і Mediatek.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський ресурс My Drivers опублікував фото Huawei Mate 50 Pro на новому процесорі Huawei Kirin KC10, а детальніше розкрив цю тему інсайдер під ніком Rodent 950.

За словами джерела, Kirin KC10 (він же Kirin 9010) неймовірно висока продуктивність — близько 1,3 млн балів у бенчмарку AnTuTu. Він також натякнув, що компанія працює над потужнішим процесором.

Однак, оскільки Huawei не може розраховувати на зовнішніх партнерів для виробництва своїх процесорів, їй доведеться не поспішати і дочекатися поки новий Kirin не вийде у світ.

Якщо інсайд виявиться вірним, то Huawei досягла значного прогресу в розробці власних процесорів, адже тільки дві платформи у світі можуть похвалитися такою високою продуктивністю Snapdragon 8 Gen 2 і Dimensity 9200.

Нагадаю Rodent 950 спеціалізується на інсайдах смартфонів Huawei та Honor. Нещодавно, він опублікував точні дані про смартфони Huawei P50 і Mate 40 ще до їхньої прем’єри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.