POCO C55 швидше за все виявиться ребрендингом Redmi 12C, запуск якого очікується найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня Poco випустила смартфон початкового рівня Poco C50. Є всі підстави вважати, що компанія незабаром випустить ще один смартфон Poco бюджетної серії С. Poco C55 незабаром має з’явитися у продажу, причому він стане ребрендингом Redmi 12C, який нещодавно вийшов у Китаї.

Інформатор Кацпер Скшипек (Twitter: @kacskrz) натякнув у недавньому твіті, що китайська версія Redmi 12C буде запущена у всьому світі як Poco C55. Очікується, що цей смартфон початкового рівня також з’явиться і в Україні. Смартфони серії Redmi C є бюджетними пристроями з подвійно слабким залізом, а Poco C50, що недавно з’явився у продажу, є перейменованим Redmi A1+.

Якщо Poco C55 дійсно є клоном Redmi 12C, він матиме ті ж характеристики. Redmi 12C оснащений 6,71-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD+ та піковою яскравістю 500 нит. Під капотом телефону знаходиться восьмиядерний процесор MediaTek Helio G85 у поєднанні з графічним процесором Mali-G52.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi 12C оснащений подвійною камерою з основним модулем 50 мегапікселів та світлодіодним спалахом. Смартфон також одержав 5-мегапіксельну фронтальну камеру. Сканер відбитків пальців розташований на задньому боці. Телефон може бути оснащений до 6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4x та до 128 ГБ флеш-пам’яті eMMC 5.1, яку можна розширити за допомогою картки microSD (до 512 ГБ).

Акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує провідну зарядку потужністю 10 Вт. Redmi 12C оснащений роз’ємом для навушників 3,5 мм та портом micro-USB. Телефон пропонується у кольорах Shadow Black, Sea Blue, Mint Green та Lavender.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.