Складаний Samsung Galaxy Z Fold 4 розчарував у тесті автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апарат посів лише 91-е місце у глобальному рейтингу оцінки акумулятора, а у рейтингу ультра-преміум пристроїв – лише 19-е.

Експерти лабораторії DxOMark вже встигли протестувати камеру, дисплей та аудіоможливість складаного смартфона Samsung Galaxy Z Fold4, і ось тепер дісталися його акумулятора. Автономність апарату піддали випробуванням у різних сценаріях користування, а також оцінили ефективність його зарядки.

Нагадаємо, що корейська «розкладачка» отримала батарею ємністю 4400 мАг. Є підтримка швидкого заряджання на 25 Вт. Тестування проходила модель з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам’яті. Тести проводилися максимально наближено до досвіду користувача, тобто, наприклад, на дзвінки відповідали із зовнішнього дисплея, а фото прогортали на внутрішньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час дослідження Samsung Galaxy Z Fold 4 також порівняли з його попередником Galaxy Z Fold 3, якого він обійшов в автономності у всіх сценаріях крім навігації, та “ультра”-флагманом Galaxy S22 Ultra, якого зміг переплюнути лише за тривалістю серфінгу в соцмережах. З плюсів фахівці DxOMark відзначили рівномірну розрядку і відносно непогану автономність, а з мінусів – витрата 3 відсотків ємності батареї за ніч, швидку втрату заряду при навігації, запис відео та зйомки фото.

Швидкість зарядки також бажає кращого. За підсумками Samsung Galaxy Z Fold4 посів лише 91-е місце у глобальному рейтингу оцінки акумулятора, а у рейтингу ультра-преміум пристроїв – лише 19-те. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.