Apple випустила другу бета-версію iOS 16.3. Що з’явилося нового

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple випустила другу бета-версію iOS 16.3 на початку цього тижня, і поки в оновленні програмного забезпечення була виявлена ​​лише одна нова функція та ще дві незначні зміни. Можливо, iOS 16.3 також включатиме різні виправлення помилок та оновлення безпеки.

iOS 16.3 має бути випущена протягом наступного місяця, і цілком можливо, що до наступних бета-версій будуть додані інші нові функції. А поки що ми пропонуємо до вашої уваги додаткову інформацію про три зміни, виявлені на даний момент.

Ключі безпеки для Apple ID

У першій бета-версії iOS 16.3 з’явилася нова функція “Ключі безпеки”, яка, за словами Apple, буде доступна у всьому світі на початку 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця функція дає користувачам можливість використовувати апаратні ключі безпеки для додаткового захисту свого облікового запису. Для користувачів, що включили нову опцію, Security Keys посилює двофакторну автентифікацію Apple, вимагаючи апаратний ключ безпеки як один із двох факторів замість коду перевірки з іншого пристрою.

Apple не планує випускати власних апаратних ключів. Функція буде покладатися на ключі безпеки сторонніх виробників, доступні від таких брендів, як Yubico, наприклад YubiKey 5Ci, який має роз’єми Lightning і USB-C для використання з iPhone, iPad і Mac.

Підказка для HomePod

Як зазначив Макс Вайнбах у Twitter, перша бета-версія iOS 16.3 додала новий запит на передачу/прийом музики з iPhone на HomePod. Новою є лише сама підказка, оскільки функція передачі звуку HomePod вже існувала раніше.

Переформулювання налаштувань екстреного виклику

У другій бета-версії iOS 16.3 компанія Apple змінила формулювання деяких опцій «Екстренний виклик – SOS» у додатку «Налаштування», щоб зробити їх більш зрозумілими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.