У iPhone 16 Pro виріз Dynamic Island зникне

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила новий виріз у формі таблетки на моделях iPhone 14 Pro, позбавившись чубчика у верхній частині, який був звичним для кількох останніх поколінь смартфонів. Компанія з Купертіно називає його Dynamic Island, і, за чутками, в 2023 році він пошириться на всі чотири моделі iPhone 15. Однак у бренду можуть бути інші плани на iPhone 16 Pro 2024 модельного року.

Згідно з звітом The Elec, iPhone 16 Pro від Apple буде оснащений технологією Face ID під дисплеєм, щоб забезпечити максимально велику корисну площу дисплея. Камера TrueDepth, яка використовується для розпізнавання облич, не буде видно, коли ця функція не використовується. Буде видно лише отвір об’єктива фронтальної камери, що забезпечить більш цілісний зовнішній вигляд.

У iPhone 16 Pro виріз Dynamic Island зникне?

Apple представила новий виріз у формі таблетки на моделях iPhone 14 Pro, позбавившись чубчика у верхній частині, який був звичним для кількох останніх поколінь смартфонів. Компанія з Купертіно називає його Dynamic Island, і, за чутками, в 2023 році він пошириться на всі чотири моделі iPhone 15. Однак у бренду можуть бути інші плани на iPhone 16 Pro 2024 модельного року.
Згідно з звітом The Elec, iPhone 16 Pro від Apple буде оснащений технологією Face ID під дисплеєм, щоб забезпечити максимально велику корисну площу дисплея. Камера TrueDepth, яка використовується для розпізнавання облич, не буде видно, коли ця функція не використовується. Буде видно лише отвір об’єктива фронтальної камери, що забезпечить більш цілісний зовнішній вигляд.
Видання повідомляє, що отвір для фронтальної камери залишиться на iPhone 16 Pro, але площа дисплея та враження від використання покращаться в цілому. Крім того, видання підтверджує, що вирізи на дисплеї iPhone 15 Pro цього року будуть такими ж, як і iPhone 14 Pro, оскільки функція Face ID під дисплеєм ще не готова.

Далі в доповіді йдеться, що Apple впровадить камеру під панеллю (UPC) після застосування Face ID під панеллю на передній панелі iPhone. UPC, як і раніше, матиме модуль фронтальної камери, встановлений під дисплеєм, але коли він не використовується, отвір об’єктива камери не буде видно. Принцип застосування підпанельного Face ID та UPC, очевидно, буде однаковим.

Нова технологія, ймовірно, буде використовуватися тільки в моделях Pro, а в наступному поколінні буде розповсюджена на інші пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.