Найкращі Android-смартфони на 2023 рік: провідні смартфони з підтримкою Google

1. Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra – ідеальний смаротфон від Samsung, оскільки він створений на базі вражаючого Samsung Galaxy S21 Ultra і увібрав сутність лінійки Samsung Galaxy Note.

Пристрій має дійсно вражаючий 10-кратний оптичний і 100-кратний цифровий зум. При цьому виходять непогані знімки.

Інша особливість — стілус S Pen, який для цієї моделі входить у комплект постачання телефону, а також має власний слот, як на Galaxy Note. Це корисна функція для продуктивності та творчості, а крім того, Galaxy S22 Ultra має чудовий екран, величезний запас потужності та більшість технологій та функцій.

Однак, при всьому наборі функцій, S22 Ultra не позбавлений недоліків: кульгає час автономної роботи.

2. Google Pixel 7 Pro

Google Pixel 7 Pro з легкістю робить приголомшливі фотографії вдень і вночі, але він також просунувся далі, ніж будь-коли раніше, він фактично змушує фотографії зі старих телефонів виглядати краще. На даний момент це можна зробити лише на пристроях із процесором Tensor G2, таким як Pixel 7 Pro; насправді Pixel 7 Pro може зробити досить багато речей, які ніхто з його конкурентів навіть не намагається зробити.

Pixel 7 Pro слухає краще — буквально. Він розпізнає більш точно, що робить Google Assistant більш корисним. Він не просто робить фотографії краще, він робить їх чіткішими і виразнішими, використовуючи технологію Real Tone для покращення відтінків шкіри.

3. Samsung Galaxy A53

Galaxy A53 має величезний набір камер з чотирма різними об’єктивами, що дає вам безліч можливостей. У нього чудовий екран, солідний час автономної роботи та водонепроникність. За цю ціну ви отримуєте справді гідний пристрій.

Galaxy A53 оснащений привабливим екраном, який має таку ж роздільну здатність та частоту оновлення, як і S22. Насправді, за винятком розміру, більшість людей навряд чи побачать велику різницю між дисплеєм цього бюджетного телефону та дисплеєм S22.

Смартфон може похвалитися вражаючими можливостями зйомки. Він оснащений основною камерою 64 Мп f/1.8, до якої приєднуються надширококутний об’єктив 12 Мп f/2.2, макрокамера 5 Мп f/2.4 і датчик глибини 5 Мп f/2.4. Є набагато дорожчі пристрої з меншими можливостями камери.

4. Google Pixel 7

Як і Pixel 7 Pro, Pixel 7 оснащений найновішим процесором Tensor G2 від Google, який у парі з власною розробкою Google для Android 13 забезпечує відмінний досвід користувача.

Pixel 7 має дизайн, який, незважаючи на розбіжності, видається продуманим та преміальним. Камери розташовані в алюмінієвому корпусі, який допомагає телефону виділитися з натовпу, особливо у своєму ціновому діапазоні, а менший розмір 6,3-дюймового дисплея та більш тонкі рамки (порівняно з Pixel 6) означають, що Pixel 7 зручніше тримати у руці.

Найпомітніші недоліки в порівнянні з Pixel 7 Pro: повільніший дисплеєм і відсутність зуму в телеоб’єктиві.

Незважаючи на це, досвід користувача «відполірований», функції, що підтримуються штучним інтелектом, унікальні і компетентні, а обіцянка розширення функціональності за рахунок майбутніх «feature drops» означає, що Pixel з часом стане тільки кращим.

5. OnePlus 10 Pro

Ціна нижча, ніж у основних конкурентів, не кажучи вже про стартову ціну попередника – OnePlus 9 Pro. За цю ціну ви отримуєте дуже багато: неймовірно швидку зарядку 80 Вт, великий, яскравий та красивий 6,7-дюймовий дисплей 1440 x 3216, продуктивність на рівні флагмана та виразний дизайн.

Де він відчуває невеликі труднощі, то це в камерах, які виявилися нестабільними. Портретний режим часто занадто зловтішався з розмиттям, колірний профіль помітно змінюється при переході від одного об’єктива до іншого, а 8 Мп телеоб’єктив зазнає складнощів, як тільки ви виходите за межі 3,3-кратного оптичного зуму.

Тим не менш, у більшості випадків – і особливо при використанні 48 Мп основний і 50 Мп надширококутної камер – фотографії виходять хорошими, тому навіть це невеликі претензії.

6. Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 не є значним покращенням Samsung Galaxy S21 – так що якщо у вас є такий телефон, то, ймовірно, не варто його оновлювати, але це, як і раніше, чудовий телефон сам по собі. Він особливо хороший для любителів компактних пристроїв, оскільки завдяки 6,1-дюймовому екрану, невеликим рамкам і тонкому корпусу він безумовно є невеликим за сучасними стандартами Android-смартфонів.

Крім того, він добре виглядає, і значно доступніший, ніж інші моделі лінійки Galaxy S22, а також чим багато інших телефонів преміального класу. І це незважаючи на флагманську продуктивність – порівнюючи Galaxy S22 з більшим S22 Ultra, було виявлено, що їхні результати в Geekbench можна порівняти. Отже, ви не будете обмежені у потужності.

Його камери не можуть зрівнятися з камерами Galaxy S22 Ultra, а маленький екран може виявитися незручним для деяких користувачів. Але для всіх інших це один із найкращих смартфонів на базі Android — і за напрочуд приємною ціною.

7. Samsung Galaxy Z Flip 4

Компанія Samsung практично довела до досконалості розкладачку Samsung Galaxy Z Flip 3, тому не дивно, що Galaxy Z Flip 4 є лише незначним оновленням.

Ви отримуєте більш ємний акумулятор, швидше зарядку і потужніший процесор, але майже все інше залишилося таким же, як і в попередній моделі.

Але це не страшно, адже Z Flip 3 був чудовим телефоном, а Z Flip 4 ще краще. Його продуктивність вражає, а збільшена батарея допомагає вирішити одну із найбільших проблем Flip 3.

Хочеться сподіватися на великі зміни в Samsung Galaxy Z Flip 5, але поки що це найкращий розкладний апарат доступний на даний момент, і один із найкращих смартфонів Samsung.

8. Motorola Edge 30 Ultra

Motorola Edge 30 Ultra – це відмінний смартфон з фантастичним співвідношенням ціни та якості та такими характеристиками, що навіть Samsung Galaxy S22 Ultra стоїть осторонь.

Кожен аспект Motorola Edge 30 Ultra є абсолютно першокласним, що забезпечує фантастичний досвід користувача. Дисплей високої якості з частотою оновлення 144 Гц, а в поєднанні з топовим процесором Snapdragon 8 Plus Gen 1 телефон чудово підходить для ігор та будь-яких завдань.

Edge 30 Ultra підтримує швидку зарядку – 125 Вт. На тлі всіх його переваг іншим телефонам буде важко здаватися вражаючими або навіть цікавими.

9. Asus Rog Phone 6D Ultimate

Для тих, хто шукає ігровий телефон, чудово підійде Asus Rog Phone 6D Ultimate. Він оснащений 6,78-дюймовим OLED-дисплеєм Full HD із частотою оновлення 165 Гц, що ідеально підходить для швидких ігор. У цьому допомагає низка пресетів, а потужні динаміки забезпечують належне занурення у гру.

Хоча у нього такий самий об’єктив камери, як і у Oppo Find X5 Pro (50 Мп об’єктив із сенсором Sony IMX 766), у ньому відсутня оптична стабілізація зображення, так що це не найкращий вибір для фотографа.

Тим не менш, що стосується продуктивності та швидкості, Asus Rog Phone 6D Ultimate є швидким і потужним, залишаючись при цьому холодним при тривалому використанні. Геймерам перед ним буде важко встояти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.