Топ-5 Android-смартфонів з потужною батареєю: варіанти від бюджетних до флагманських

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон має бути максимально автономним, як і ви у свята. Величезні дисплеї, потужні процесори та мобільний інтернет вимагають все більшої ємності батареї – 4000 мАч зараз уже негласна норма. Ми ж розглянемо варіанти з батареями на 5000 мАг і більше – від найпростіших до флагманів.

Samsung Galaxy A03s

Смартфон отримав безрамковий екран на 6,5 дюйми з роздільною здатністю HD+, його картинка насичена та контрастна. У смартфона потужний процесор з 3 ГБ оперативної пам’яті та підтримкою картки пам’яті до 1 ТБ.

З урахуванням невисокої ціни, Samsung Galaxy A03s порадує любителів зняти з нестандартних ракурсів. Крім основної камери на 13 Мп з датчиком глибини, у смартфоні встановлений модуль для макрозйомки на 2 Мп. Проте варто враховувати, що насичені та опрацьовані знімки вийдуть лише за хорошого освітлення — гаджет все-таки бюджетний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A03s оснащений двома слотами для SIM-карт, роз’ємом 3,5 мм та зручним симетричним портом USB Type-С. 🔋 Батарея еталонна для нашої добірки – 5000 мАг. З такою можна легко протягнути два дні, а за бажання і три.

OPPO A55

Цей смартфон отримує наші симпатії за поєднання доступності та характеристик побратимів із дорожчого цінового сегменту. Судіть самі.

У смартфона є все необхідне для комфортного перегляду відео: великий дисплей на 6,51 дюйма з роздільною здатністю HD+, підтримка підвищеної частоти оновлення 60 Гц для покращення плавності анімацій та стереозвук. 4 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті достатньо для встановлення та комфортної роботи з додатками.

🔋 Потужний акумулятор на 5000 мАч доповнений режимом швидкого заряджання. Є USB Type-C, 3,5 мм роз’єм під навушники, сканер відбитків та NFC.

Камера у OPPO A55 потрійна: основна на 50 Мп, 2 Мп для розмиття фону та 2 Мп для створення макрознімків. Є крута селфі-камера на 16 Мп, з якою можна не лише робити фотопортрети, та й знімати сторіс та стрими у відмінній якості.

Poco X4 GT

Цей стильний красень отримав величезний 6,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2460х1080 пікселів і частотою оновлення 144 Гц. Що в поєднанні дає соковиту, чітку, плавну та насичену картинку. При цьому гаджет піклується про ваш зір – знижує синє випромінювання та мерехтіння екрана в темну пору доби, а також автоматично підлаштовує яскравість дисплея під освітлення.

Потужний процесор, 8 ГБ оперативної пам’яті та покращена система охолодження дозволяють підтримувати динамічні тривимірні ігри з максимальними налаштуваннями графіки.

Знімає Poco X4 GT на камеру із трьома об’єктивами. Роздільна здатність основної — 64 Мпікс, цього вистачить для створення деталізованих знімків навіть у складних умовах освітлення. На додаток до неї – надширококутний сенсор на 120 градусів та макромодуль.

🔋 Poco X4 GT може похвалитися і великою ємністю батареї на 5080 мАг. Показники вражають: 36 годин у режимі розмови, 22 години відео, 120 годин аудіо. При цьому надовго підключати смартфон до розетки не доведеться. Швидка зарядка заповнить ємність батареї від 0 до 100% менше ніж за 50 хвилин.

Poco M4 Pro

У Poco M4 Pro доступна ціна поєднується з високою автономністю. Акумулятор на 5 000 мАч у поєднанні з економічним процесором забезпечує 16 годин безперервного перегляду відео або 12 годин для віртуальних боїв у улюблених іграх. Завдяки швидкій зарядці на 33 Вт повністю зарядити смартфон можна менше ніж за годину.

Poco M4 Pro має фішки, за допомогою яких можна повною мірою насолодитися яскравим і чітким зображенням, об’ємним звучанням і класними фотками. Це великий екран з діагоналлю 6,6 дюйма та високою роздільною здатністю, стереодинаміки та потрійна камера.

У основного модуля камери роздільна здатність 50 Мп – у поєднанні зі штучним інтелектом це дозволяє робити фото і при поганій освітленості, і під час руху, не побоюючись за якість знімка.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Флагман Samsung Galaxy S22 Ultra став найзахищенішим у лінійці бренду. По обидва боки корпус закритий міцним загартованим склом у рамі з армованого алюмінію. А за рахунок стандарту захисту IP68 смартфон не боїться занурення у воду на глибину до півтора метра.

За чудову кольоропередачу, соковиті відтінки та комфортний перегляд контенту відповідає 6,8-дюймовий екран з роздільною здатністю 3088×1440 пікселів. За рахунок яскравості в 1750 нит екран не «сліпне» навіть під прямим сонячним промінням. Плавність картинки у відео та іграх забезпечує частота оновлення 120 Гц.

Потужний процесор з 12 ГБ оперативної пам’яті впорається з ненажерливими додатками. Обробка відео, ігри на високих налаштуваннях, редагування фото – все це можна сміливо запускати одночасно і не боятися, що гаджет зависне.

Смартфон знімає на квадрокамеру з роздільною здатністю до 108 Мпікс. Основний модуль отримав особливо чутливий сенсор, що забезпечує чіткі знімки навіть у нічний час. А завдяки суперстабілізації ви отримаєте пророблені фотографії при зйомці об’єктів, що рухаються.

🔋 Батареї з ємністю 5 000 мАг у Samsung Galaxy S22 Ultra вистачить на добу навіть при високих навантаженнях. Заряджається акумулятор за допомогою супершвидкого дротового та швидкого бездротового заряджання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.