Чому в iPhone 16 Pro не буде Dynamic Island

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випуск iPhone 16 Pro запланований не раніше 2024 року, а Apple вже старанно працює над цим смартфоном. За даними The Elec, ця модель може запропонувати вбудовану камеру під дисплей для Face ID.

Корейський сайт стверджує, що компанія готує цікавий підхід до своєї камери TrueDepth. Вона знаходиться під дисплеєм і практично не помітна, коли не використовується. Це надасть більше робочого простору на дисплеї смартфона.

Однак при використанні камера з’являється перед користувачем із візуальною індикацією. Виріз для стандартної фронтальної камери залишиться, але він поменшає. Проте в очікуваному цього року iPhone 15 Pro виріз не зміниться, тому що технологія вбудовування під екран ще не повністю готова, а Apple хоче досягти певного рівня якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

9to5mac нагадує, що в 2021 Apple подала патент на камеру під дисплеєм разом з датчиком відбитків пальців, який буде знаходитися під пікселями. Як і очікувалося, Apple не коментує цієї теми, оскільки компанія ніколи не обговорює чутки про свої продукти.

The Elec повідомляє іншу інформацію про те, що цього року всі моделі iPhone отримають функцію Dynamic Island для інтерактивних повідомлень довкола вирізу для передніх камер. Очікується, що функція залишиться і для iPhone 16 і кількох його модифікацій. Це суперечить дорогим технологіям. Навіщо приховувати камеру та залишати не ліквідні динамічні повідомлення? Але поживемо і побачимо, що зробить компанія Apple із фронтальною камерою та Dynamic Island.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.