Названі найпотужніші iOS-гаджети у світі

A new iPad Pro is displayed at an Apple Store, Friday, May 21, 2021, in New York. The latest iPad Pros will work on ultrafast 5G wireless networks. (AP Photo/Mark Lennihan)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний бенчмарк опублікував новий рейтинг iOS-пристроїв. Результати було розраховано з 1 по 31 грудня 2022 року. Вони є середні бали, а чи не найвищі, отже, більш репрезентативні. Про це йдеться на веб-сайті AnTuTu.

Хто в топі

На першому та другому місці залишаються дві моделі iPad Pro 6, випущені 18 жовтня 2022 року. Вони набирають приблизно на 300 000 балів більше, ніж iPhone 14 Pro і Pro Max, що посіли шосте та сьоме місця відповідно, і майже на 200 000 балів більше, ніж iPad Pro 5, що знаходиться на третьому місці. Ці два пристрої, безперечно, є найпотужнішими гаджетами «яблучної» компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лідери топу виділяються чіпом M2. Порівняно зі своїм попередником (чіпом M1), він пропонує зростання продуктивності ЦП на 15%, графіки – на 35%, механізму нейронної мережі – на 40%, пропускну здатність пам’яті – на 50%.

Варто відзначити, що екрани iPad Pro 6 (11 дюймів) та iPad Pro 6 (12,9 дюйма) відрізняються не лише розмірами. У першому випадку стоїть стандартна IPS-матриця, у другому — цікавіший варіант: дисплей з підсвічуванням mini‑LED. Докладніше про ці та інші особливості топових планшетів ми писали тут.

Прямо зараз проект Hi-Tech Mail.ru проводить голосування “Найкращий гаджет за версією Рунету”. Смартфони, ноутбуки, розумний годинник, телевізори та багато іншого — лише понад 200 пристроїв.

Рейтинг найпотужніших Android-флагманів світу буде опубліковано пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.