Смартфони

Названо найкращі бюджетні смартфони Xiaomi 2023 року

Share

Хоча компанія Xiaomi з’явилася на ринку тільки в 2010 році, вона вже встигла завоювати кохання мільйонів користувачів по всьому світу. Китайський виробник має багато бюджетних моделей у своєму арсеналі, але ці 3 є найкращими у співвідношенні ціна-якість.

Poco M5s

У Poco M5s компанії Xiaomi вдалося вмістити все, що потрібно смартфону середнього цінового сегмента. Це, здавалося б, нічим не примітний пристрій стане ідеальним компаньйоном для тих, хто любить технологію AMOLED .

Але насамперед, Poco M5s приваблює співвідношенням ціни та якості. Як і Redmi Note 11 (про нього пізніше), Poco M5s має 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей , яскравість якого, як стверджується, становить понад 1000 нит. Батарея смартфона Poco ємністю 5000 мАг заряджається досить швидко при потужності до 33 Вт .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усередині смартфона процесор MediaTek Helio G95 , який може використовувати до 6 ГБ оперативної пам’яті. У базовій комплектації з 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої пам’яті ціна Poco M5s становить до 10 тисяч гривень.

На момент написання цієї статті версія з 6 ГБ оперативної пам’яті недоступна для покупки.

Redmi 10

Ціна Xiaomi Redmi 10 не заважає йому мати широкі можливості: 6,5-дюймовий дисплей з частотою 90 Гц, NFC, камера 50 МП, акумулятор ємністю 5000 мАч і стереодинаміки. Процесор MediaTek SoC Helio G88 забезпечує хорошу повсякденну та ігрову продуктивність.

Цей наступник Redmi 9 має солідну конфігурацію з 4 ГБ оперативної пам’яті, вбудованою пам’яттю до 128 ГБ та акумулятором, який підтримує швидку зарядку 18 Вт .

Redmi 10 не підтримує 5G, але він пропонує дві функції, які повинні виділити смартфон із загальної маси: 50 МП основна камера та частота оновлення 90 Гц . Це не унікальні точки продажу (у Poco M5s приблизно ті ж характеристики), але смартфон зміг завоювати кохання користувачів.

Ціна Redmi 10 варіюється і зараз становить до 8 тисяч гривень.

Redmi Note 11

Це своєрідна комбінація двох попередніх моделей, яка увібрала в себе лише найкраще. Найдоступніша модель серії Note 11 отримала 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою 90 Гц і максимальною яскравістю до 1000 ніт .

Усередині смартфона знаходиться процесор Qualcomm Snapdragon 680 , який супроводжується оперативністю LPDDR4X і сховищем UFS 2.2 .

Вбудований акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує 33-ватну швидку зарядку , а відповідний зарядний пристрій входить у комплект постачання. Завершує характеристики Redmi Note 11 бічний датчик відбитків пальців та вбудований 3,5-мм аудіороз’єм .

Ціна базової комплектації ( 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої ) становить 7 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024