Не встиг вийти iPhone 14, як вже показали iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Останні дні дуже завантажені, тому часу для написання та цікавих статей буквально немає. Насилу знаходжу вільну хвилинку, щоб написати короткий пост. Попередня посада була про те, як вміло Apple продають повітря під соусом “revolution”. Адже останній iPhone практично повна копія попереднього, за винятком величезної націнки.
Але не встиг вийти чотирнадцятий iPhone, а Apple вже розкрили характеристики нової моделі. Вже відомо, що монобровка повністю відійде на другий план, з’явиться дисплей з частотою оновлення 120гц, режим завжди активного дисплея, швидша зарядка, новий процесор, камера на 48 Мпікс і нарешті iPhone отримає не звичний lightning роз’єм, а сучасний USB-C.
І щось мені підказує, що за всі ці зміни доведеться дуже пристойно розщедритися, особливо за останнє нововведення на одних зарядниках і перехідниках Apple заробляли мільйони, навряд чи вони не добровільно змиряться з такими втратами. І не дивлячись ні на що мені дуже цікаво буде поглянути на нову модель, оскільки тут зміни досить суттєві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.