Найкращі смартфони 2023 року: Apple, Samsung та OnePlus

Якщо ви вирішили оновити свій пристрій у 2023 році, ось кілька варіантів смартфонів, які ви можете придбати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти з Digital Trends постійно тестують купу смартфонів. Цього разу вони склали список найкращих пристроїв 2023 року і дійшли висновку, що найкращим вибором буде iPhone 14 Pro, а для шанувальників Android – Galaxy S22 Ultra. Ось ще кілька неочевидних варіантів того, який смартфон купити у 2023 році.

OnePlus 10 Pro

Ціна: 25 000 грн.

OnePlus 10 Pro – це один з найкращих телефонів на Android, який посідає друге місце після Galaxy S22 Ultra. Він виглядає чудово, добре зроблений, а кольорова гама “Смарагдовий ліс” вражаюче красива. Завдяки процесору Snapdragon 8 Gen 1 він досить потужний, щоб справлятися з будь-якими навантаженнями, оснащений передовою технологією охолодження, яка оберігає його від перегріву при відтворенні новітніх ігор та вбудованим сховищем об’ємом до 256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ще? Яскравий, барвистий 6,7-дюймовий дисплей з частотою 120 Гц, аналогічний дисплею OnePlus 9 Pro, з адаптивною яскравістю, потужним акумулятором ємністю 5000 мАг, якого вам вистачить на півтора дня помірного використання, і швидкою зарядкою потужністю 65 Вт. за 34 хвилини.

Хоча програмне забезпечення може бути трохи ненадійним, і ви не берете до уваги якусь водонепроникність, OnePlus 10 Pro – відмінний Android-телефон, гідний другого місця.

Samsung Galaxy A53 5G

Ціна: 15 999 грн.

Маючи чудовий 6,5-дюймовий дисплей з частотою 120 Гц, до 8 ГБ оперативної пам’яті, процесором Samsung Exynos 1280 і постійною пам’яттю об’ємом до 256 ГБ, Galaxy A53 вражає. Це також один з небагатьох телефонів, які все ще пропонують слот для карт microSD, а масивної батареї ємністю 5000 мАг вистачить на два дні використання (якщо ви не затятий геймер, звичайно). Повне заряджання телефону за допомогою швидкого зарядного пристрою потужністю 25 Вт (не входить у комплект) займає близько 80 хвилин.

Завдяки водонепроникності класу IP67, підключенню до мережі 5G, тому ж налаштуванню камери, що і у Galaxy A52 – 64-мегапіксельної основної, 12-мегапіксельної ширококутної та парі 5-мегапіксельних камер для макрозйомки та зйомки, а також 32-мега покращеному датчику відбитків пальців і провідним в галузі оновленням Samsung, легко зрозуміти, чому Galaxy A53 5G – найкращий смартфон за 350 доларів.

Apple iPhone SE (2022)

Ціна: 21 999 грн.

Пошук справді маленького телефону сьогодні схожий на пошук голки у стозі сіна, але iPhone SE (2022), на нашу думку, чудовий вибір. Це справді маленький смартфон з крихітним 4,7-дюймовим дисплеєм Liquid Retina із частотою оновлення 60 Гц. На жаль, його дизайн виглядає трохи застарілим, повторюючи дизайн iPhone 8, з масивними рамками та кнопкою Home із вбудованим Touch ID.

Якщо дивитися не лише на його розміри, а й на начинку, iPhone SE справді виграє у багатьох конкурентів. Під капотом знаходиться новий чіп Apple A15 Bionic з тими ж характеристиками продуктивності, що і iPhone 13 Pro. Крім того, у нього є 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ, 128 ГБ або 256 ГБ постійної пам’яті та пристойний акумулятор, хоча при інтенсивному використанні його доведеться заряджати щодня. Тим не менш, завдяки швидкій зарядці потужністю 18 Вт і бездротовій зарядці Qi ви зможете заряджати його швидко і просто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.