Samsung Galaxy S23: все, що потрібно знати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Що це таке? Наступний великий флагманський телефон від Samsung
  • Коли вийде? Очікується на початку лютого
  • Скільки він коштуватиме? Швидше за все, $799 або вище.

Samsung Galaxy S23, ймовірно, стане першим великим телефоном 2023 року, але ми вже чуємо, що закономірності, встановлені у 2022 році, продовжаться і цього року. Очікується, що Galaxy S23 не сильно перевершуватиме Galaxy S22, починаючи з базової моделі і закінчуючи Galaxy S23 Plus. Навіть топова модель Galaxy S23 Ultra, як очікується, не отримає багато більших покращень.

Дизайн Galaxy S23, швидше за все, буде практично ідентичний сьогоднішнім моделям, за винятком того, що базова модель Galaxy S23, як повідомляється, втратить більший бамп камери на користь вирізу для камери в стилі Galaxy S22 Ultra. В іншому розмір екрана буде однаковим для кожного телефону, а рамка, як передбачається, матиме практично ідентичні розміри.

Це не означає, що нема чому радіти. Qualcomm вже давно мріє показати свій Snapdragon 8 Gen 2 у Samsung Galaxy S23, а також натякає, що Samsung відмовиться від Exynos по всьому світу на користь єдиного фронту Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми також чуємо багато захоплень з приводу нової камери у Galaxy S23 Ultra. Samsung може використовувати новий 200-мегапіксельний сенсор, щоб дати своєму флагманському монарху найбільше покращення камери за останні роки, особливо в нічних фотографіях. Камери продають телефони Samsung, тож цього може бути достатньо, щоб схилити нас на свій бік.

Ми стежили за чутками про Galaxy S23 ще до виходу Galaxy S22, і ми зібрали те, що, на нашу думку, буде останнім словом про цей пристрій до його запуску, ймовірно, в перший тиждень лютого 2023 року. Завітайте до нас частіше, щоб дізнатися про останні новини про Galaxy S23.

SAMSUNG GALAXY S23: Дисплей

Samsung вже використовує першокласні дисплеї у своїх телефонах Galaxy S, тому немає нічого, що особливо розчаровує в тому, що всі майбутні моделі Galaxy S23 будуть мати такі ж екрани, як і Galaxy S22.

Всі вони, як стверджується, є AMOLED-екранами з частотою оновлення 120 Гц, що означає, що вони яскраві та яскраві, з шовковистою плавністю руху на екрані.

Galaxy S23, як повідомляється, отримає 6,1-дюймовий дисплей з роздільною здатністю вище Full HD, 2340 x 1080 пікселів, що не є чудовим, але має допомогти в управлінні живленням, а це більш пріоритетне завдання, ніж більше пікселів.

Galaxy S23+, очевидно, використовує 6,6-дюймовий дисплей з тією самою роздільною здатністю, що й Galaxy S23. Galaxy S23 Ultra отримає 6,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3088 x 1440 пікселів, що відповідає рівню минулого року.

Однак можливі й невеликі оновлення екрана: наприклад, Galaxy S23 та S23 Plus, як повідомляється, отримають частоту оновлення до 24 Гц або, можливо, навіть 10 Гц. Їх попередники могли знижувати частоту оновлення лише до 48 Гц, а нижча частота оновлення дозволяє заощаджувати заряд батареї, коли немає необхідності швидкого оновлення.

Ми також чуємо, що Galaxy S23 Ultra може поборотися з Apple iPhone 14 Pro за звання найяскравішого екрана телефону. Максимальна яскравість екрану iPhone 14 Pro складає 2000 ніт. Galaxy S23 ultra може досягти 2150 нит і більше, а подальші чутки говорять про те, що в лабораторії він може видати 2500 нит, хоча покупці не зможуть використовувати його з такою яскравістю.

Максимальна яскравість S23u – до 2150 нит “Цифри можуть відрізнятися при запуску, через подальші коригування Мін 2100Макс 2200+Pwz яскравість все ще програє Q9 (трохи) нижче 2k November 23, 2022

SAMSUNG GALAXY S23: Камери

Найбільшим оновленням, яке ми очікуємо побачити у лютому, стане новий сенсор основної камери Galaxy S23 Ultra. Група камер Samsung, відокремлена корпоративним брандмауером від Samsung Mobile Experience, випустила 200-Мп сенсор ISOCELL HP1 на початку 2022 року, і ми давно очікували, що він стане зіркою наступного флагманського камерофона Samsung.

Останні чутки пішли ще далі, припускаючи, що 200-Мп сенсор, який ми отримаємо на Galaxy S23 Ultra, буде ще вдосконаленішим ISOCELL HP2, який покаже ще більше покращення нічної зйомки.

Витоку інформації про телефон, які, як правило, вже стали ентузіазмом, кажуть, що це може стати великим стрибком у фотографії телефону, найбільшим кроком уперед від Samsung за останні роки, а одне джерело стверджує, що телефон, по суті, має “нічне” бачення”.

Ми вже бачили великий стрибок від Google, який включає штучний інтелект і машинне навчання в чіпах користувача Google. Якщо Samsung зможе виправдати очікування, це буде перший великий крок уперед в апаратній частині камери за останні роки.

В іншому, ми очікуємо практично той же набір опцій камери, починаючи від тих же ультраширококутних камер і закінчуючи 10-кратним телеоб’єктивом з зумом телефото на Galaxy S23 Ultra. Майже всі показники, схоже, залишаться постійними з минулого року.

Це означає, що базова модель Galaxy S23, ймовірно, отримає хороший 50 Мп сенсор для основної камери, 12 Мп ультраширококутний об’єктив і скромний 10 Мп зум. Galaxy S23 Plus, швидше за все, буде мати такі самі характеристики камери.

SAMSUNG GALAXY S23: Продуктивність

Компанія Samsung не поширюється про свої наступні телефони, але Qualcomm говорить про свою наступну велику мобільну платформу, Snapdragon 8 Gen 2, і дає зрозуміти, що Samsung буде основним гравцем у запуску цього чіпсету.

Насправді, в той час, як Galaxy S22 був розділений по всьому світу між чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 і платформою, що використовує Samsung Exynos, Qualcomm сильно натякає, що Samsung використовуватиме чіпи Qualcomm виключно цього року. Усі отримають Snapdragon.

На даний момент, швидше за все, це буде вечірка всіх Qualcomm, але Samsung, схоже, йде стопами Apple Bionic і Google Tensor і працює над тим, щоб повністю використовувати власну платформу чіпсетів, принаймні, для телефонів Galaxy S.

SAMSUNG GALAXY S23: Батарея

Серед найбільших розчарувань в галузі чуток про Galaxy S23 – відсутність покращень у роботі акумулятора та керування живленням. Ми чуємо, що Galaxy S23 та Galaxy S23 Plus можуть отримати незначне збільшення розміру батареї, на кілька сотень міліампер-годин (мАг). Galaxy S23 Ultra, очевидно, буде використовувати той самий акумулятор ємністю 5000 мАг, що й минулого року.

Справді, важко прийти в захват від того, що Galaxy S23 може отримати акумулятор ємністю 3 900 мАг, порівняно з 3 700, а Galaxy S23 Plus може отримати незначне збільшення до 4700 мАг, порівняно з 4500. Ми сподівалися на набагато більше поліпшення.

Швидкість заряджання наступних смартфонів Samsung також, ймовірно, залишиться позаду. Galaxy S23, ймовірно, заряджатиметься зі швидкістю 25 Вт, як і Galaxy S22. Galaxy S23 Plus і Galaxy S23 Ultra будуть заряджатися зі швидкістю до 45 Вт, що може дорівнювати половині батареї приблизно за 30 хвилин. Проте, конкуренти заряджають акумулятори на 65 Вт і навіть набагато вищі, деякі з них перевищують 120 Вт. Samsung може зробити краще.

Ми чуємо такі ж характеристики, що розчаровують бездротової зарядки. Всі телефони, очевидно, отримають таку ж 15-ватну бездротову зарядку, як і торішні пристрої. Нічого особливого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.