Чому Google Pixel 7a стане одним із найпривабливіших смартфонів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Динамічні події у мобільній індустрії продовжаться у новому році на повну силу. Першою великою прем’єрою стане Samsung , яка 1 лютого представить Galaxy S23. Інші виробники, такі як OnePlus та Honor, також готують нові пристрої до першого кварталу 2023 року.

Однією з найстійкіших тенденцій стануть гнучкі смартфони , продаж яких у всьому світі зростає. Ще до того, як ми побачимо наступників Galaxy Z Fold 4 та Galaxy Z Flip 4 , на нас чекає ще одна цікава подія. Це буде прем’єра Google Pixel 7a . Захід пройде у травні-червні.

Новий член серії пропонує привабливе оновлення і передуватиме лінійці Pixel 8 , яку ми очікуємо в жовтні. Флагманською особливістю смартфона стане процесор Tensor G2, на якому працюють Pixel 7 та Pixel 7 Pro . Google продовжить дотримуватись агресивної цінової стратегії для просування Pixel 7a серед споживачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий процесор буде не єдиною рисою смартфона. Користувачі зможуть скористатися додатковими нововведеннями, такими як розмиття фото, активна стабілізація та нічне бачення. За даними TomsGuide , це поєднання дозволяє Pixel 7a перевершувати Android смартфони у своєму ціновому діапазоні.

Камери є сильною стороною Pixel 6a та залишаться важливою зброєю нового пристрою проти конкуруючих пристроїв. Якщо Google використовує 50-мегапіксельну камеру Pixel 6 у своїй бюджетній моделі, це може стати великим хітом. Мати смартфон із флагманською камерою за нижчою ціною, ніж Galaxy S23 – це можливість, яку багато споживачів не пропустять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.