Найкращі бюджетні смартфони 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доведено, що невеликий бюджет не вирок для тих, хто бажає придбати смартфон із відмінними характеристиками, крутою камерою та гарним дизайном. Добре, що на ринку зараз вистачає різноманітності доступних моделей, у якому легко заплутатися.

Щоб допомогти у виборі, зібрали 10 найкращих бюджетних моделей 2022 року. І відповімо на головне питання: який бюджетний смартфон купити в 2023 році?

TECNO Spark 9 Pro

  • Вартість смартфона у магазинах: 6 499 грн.

Здавалося б, середні показники навряд чи здатні когось залучити. Але за ту вартість, за якою продається смартфон, інженери вичавили з конструкції максимум. Вийшов дуже спритний апарат з гарною камерою, помірними габаритами та високою автономністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безумовно, Spark 9 Pro не потягне вимогливих ігор на максимальних налаштуваннях, а при низькому заряді батареї трапляється зниження продуктивності. Але тим, кому потрібен телефон з цікавим дизайном, він підійде відмінно.

Redmi 10 2022

  • Вартість смартфона у магазинах: 7 500 грн.

Xiaomi продовжує виправдовувати гасло, яке давно асоціюється з компанією: «топ за свої гроші». Нова ітерація 2022 року моделі Redmi 10 представляє ідеальне поєднання низької ціни та хороших технічних характеристик.

Пристойна пам’ять з можливістю розширення, екран на 90 Гц, акумулятор на 5000 мАг, швидка зарядка, NFC, ІЧ-порт – і вся ця пишність за невелику вартість.

Tecno POVA 4 Pro

  • Вартість смартфона у магазинах: біля 10 000 грн.

З точки зору голих цифр у Tecno POVA 4 Pro немає нічого надвидатного. Навпаки, кожна його характеристика немовби говорить про те, що перед вами справжнісінький середняк, не більше. Але в цьому і полягає головна фішка цього смартфона.

Для своєї цінової категорії в апарат вмістили багато корисного — від хорошої продуктивності до непоганої камери. Зібрано все якісно та зі смаком.

Realme 10 Pro Plus

  • Вартість смартфона у магазинах: біля 10 000 грн.

Даний апарат хвалять за тонкий Amoled-дисплей на 120 Гц із вигнутими краями, потужний процесор, відмінні технічні характеристики, швидку зарядку та вже встановлену останню версію Android.

Любителів красивого вигляду порадує класний дизайн смартфона з потрійною камерою. Через це його легко сплутати з якоюсь флагманською моделлю.

Infinix Note 12 Pro 5G

  • Вартість смартфона у магазинах: біля 12 000 грн.

Недорогий смартфон увібрав у себе безліч корисних фішок, які більше очікуєш зустріти на флагманських моделях. Потужний процесор, пристойна батарея з підтримкою швидкої зарядки, класна камера – ці та багато інших елементів забезпечує високу продуктивність та відмінну функціональність пристрою.

Понад те, за необхідності оперативну пам’ять можна підкачати до 13 Гб. А симпатичний вигляд підійде як молоді, так і дорослим користувачам.

POCO M4 Pro 4G

  • Вартість смартфона у магазинах: 8 499 грн.

Недорогий, потужний, легкий – ось три слова, якими можна охарактеризувати цей пристрій. Смартфон відмінно витримує баланс між високою продуктивністю та невеликою вартістю.

Потужність процесора вистачає як на стабільну роботу системи, так і на якісні ігри. Хороша камера видає якісні знімки практично за будь-якого освітлення. Заряд тримається довго, за потреби заряджаючи з космічною швидкістю.

Google Pixel 6A

  • Вартість смартфона в магазинах: біля 17 000 грн.

Даний смартфон відноситься до послідовників базової версії Google Pixel 6, що добре проявив себе. Вийшов компактний, в міру важкий і тонкий апарат з досить симпатичним дизайном, виконаний у незвичайних кольорах.

Завдяки гарній прошивці та 6 ГБ оперативної пам’яті працює телефон спритно та надійно. Головне звикнути до відчутного шуму екрану, його невеликих розмірів та відсутності датчика розпізнавання обличчя.

Samsung Galaxy A53 5G

  • Вартість смартфона у магазинах: 15 999 грн.

Samsung Galaxy A53 5G можна назвати “справжнім звіром у сегменті бюджетників”. Телефон може похвалитися класним Amoled-дисплеєм, великим запасом пам’яті, що до того ж розширюється до терабайта, чіткими знімками та високою якістю складання. Ті, хто звик до продукції компанії, точно не залишаться розчарованими.

Vivo V25

  • Вартість смартфона у магазинах: біля 15 000 грн.

Одна з останніх моделей Vivo приємно вражає своїми характеристиками. Завдяки міцній апаратній начинці та операційній системі Funtouch OS 12 на базі Android 12 працює все спритно і без гальм.

І так великий запас пам’яті можна розширювати з допомогою флеш-карт. Помітно покращилася якість камери та пов’язаних з нею функцій. Незважаючи на всього 4500 мАг, батарею дуже складно розрядити навіть при активному використанні. Ну і доповнюється все високою якістю зв’язку, потужною антеною та найдостойнішою комплектацією.

Redmi Note 12 Pro Plus

  • Вартість смартфона у магазинах: біля 15 000 грн.

Ще один «топ за свої гроші» від Xiaomi. За своїми перевагами Redmi Note 12 Pro Plus максимально схожий на згаданий вище Realme 10 Pro Plus.

Тут і Amoled-екран з роздільною здатністю Full HD+ і передачею кольорів в 1 мільярд кольорів, потужний чіпсет, неймовірно швидка зарядка, гідна автономність і навіть захист IP53. Крута камера гарантує відмінні фото та відео практично за будь-якого випадку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.