Названо 11 найкращих смартфонів, які варто купити в 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращі смартфони, які можна придбати в даний час, зазвичай мають багато схожих характеристик: від потужних процесорів до приголомшливих систем камер і яскравих дисплеїв.

Але з такою різноманітністю ключових функцій, загальних для всіх цих пристроїв, не завжди легко вирішити, який з них підійде саме вам. Щоб спростити складний вибір, у цій статті зібрано найкращі смартфони, які однозначно варто купити у 2023 році.

Серед топових новинок особливий інтерес викликають iPhone 14 і 14 Pro від Apple, які вражають відмінною продуктивністю процесора та відмінною якістю камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ж пристрої від Apple вам не цікаві, є багато інших варіантів серед Android смартфонів, включаючи Pixel 7 Pro та Samsung Galaxy S22 Ultra. Обидва смартфони зможуть запропонувати все, що ви могли б побажати, від високої продуктивності до чудових камер.

Ті, хто хоче щось подешевше, можуть подивитися у бік Pixel 7 від Google , у той час Samsung Galaxy S22 підійде тим користувачам, які віддають перевагу смартфонам компактного розміру.

Існує ряд і інших відмінних смартфонів з привабливими функціями, наприклад, новий Samsung Galaxy Z Fold 4 зі екраном, що згинається. Але його вартість досить висока.

Тим не менш, з’являється все більше щодо бюджетних смартфонів, доступних ширшому колу користувачів, таких як новий Google Pixel 6A , який має відмінні характеристики, підтримку мереж нового покоління 5G і привабливу ціну.

1. Apple iPhone 14 Pro

У iPhone 14 Pro і Pro Max від Apple представлені досить радикальні зміни, такі як Dynamic Island (змінний виріз на екрані), нова система 48-мегапіксельних камер і процесор Apple A16 Bionic .

Всі ці зміни разом роблять процес взаємодії користувача зі смартфоном більш комфортним, інноваційним і дуже оперативним.

Удосконалена основна система камер дозволяє створювати по-справжньому приголомшливі фотографії, що робить свою смартфон привабливим варіантом для тих, хто всерйоз захоплюється мобільною фотографією.

Звичайно, як найкращий смартфон від Apple , він не з дешевих, особливо якщо ви налаштовані придбати більшу модель з приставкою ” Max” .

Але якщо ви шукаєте кращу продуктивність в iPhone , за високої універсальності пристрою, то iPhone 14 Pro – це саме той смартфон, який вам потрібен.

2. Apple iPhone 14

Незважаючи на те, що стандартний iPhone 14 не має такої ж потрійної системи камер або нового вирізу Dynamic Island , як його дорожча версія з приставкою ” Pro “, він, як і раніше, може запропонувати багато цікавого функціоналу і має більш доступну вартість.

Власники відгукуються про нього, як про смартфон, який підходить під запити більшості людей, завдяки його стабільній роботі, високій продуктивності, оновленій основній камері та різним іншим особливостям.

Так що, якщо ви хочете придбати новий iPhone , але при цьому у вас немає бажання витрачати великі гроші на модель з приставкою ” Pro “, тоді стандартний iPhone 14 – чудовий варіант для розгляду.

3. Google Pixel 7 Pro

Завдяки легендарній потрійній системі камер, вишуканому дизайну та великому 6,7-дюймовому дисплею Pixel 7 Pro від Google можна сміливо вважати найкращим флагманом на операційній системі Android .

Незважаючи на те, що він не сильно відрізняється від попереднього флагмана Pixel 6 Pro , він здаватиметься дуже великим оновленням для тих, хто вирішить замінити будь-який смартфон понад 2 роки.

У Pixel 7 Pro компанія Google покращила можливості масштабування, надавши йому 30-кратний цифровий зум порівняно з 20-кратним у
Pixel 6 Pro для зйомки якісніших знімків.

Крім того, і Pixel 7 і 7 Pro отримали деякі нові функції на базі процесора Google Tensor G2 , такі як можливість підвищувати різкість вже знятих фотографій.

Коштує Google Pixel 7 Pro дешевше, ніж Samsung Galaxy S22 Plus , а тому він більш привабливий варіант для тих, хто хоче мати смартфон з більшим екраном та чудовою камерою за менші гроші.

4. Samsung Galaxy S22 Ultra

Останній флагманський суперфон від S amsung , Galaxy S22 Ultra , має вражаючий набор характеристик, включаючи систему камер з чотирьох об’єктивів, великий яскравий дисплей і стілус S Pen, який ви напевно запам’ятали по серії Galaxy Note .

Коштує він досить дорого, але тим, хто хоче стати власником одного з найкращих Android смартфонів, не варто скидати його з рахунків.

5. Google Pixel 7

Google Pixel 7 коштує значно дешевше, ніж Galaxy S22 та iPhone 14 , але дуже добре справляється з різними трудомісткими завданнями для смартфона цієї цінової категорії.

У ньому також доступні додаткові функції, характерні для смартфонів від Google , наприклад, перемикання асистента Google на роботу в режим очікування. Pixel 7 не сильно відрізняється від Pixel 6 , що в принципі не дивно. Але разом з тим, в ньому додано кілька важливих удосконалень, таких як потужніший зум цифрової камери, трохи змінений дизайн з більш помітною панеллю системи камер з металу і розблокуванням по обличчю.

Новий процесор Tensor G2 також пропонує деякі нові покращення при фотографуванні, наприклад, при використанні нейронних обчислень, функція Photo Unblur дозволить виправляти дефекти на фотографіях, які були зняті вами раніше.

В цілому, Pixel 7 – відмінний варіант для тих, хто хоче володіти новим Android смартфоном з досить великим екраном за доступнішою ціною, ніж вартість пристроїв з лінійки Samsung Galaxy S22.

6. Google Pixel 6 Pro

Унікальний дизайн Pixel 6 Pro, відмінні програмні доповнення, чудова якість системи камер та гарна продуктивність дозволили смартфону зайняти одну з найвищих позицій у рейтингу найкращих смартфонів 2021 року.

Моделі всього трохи більше року, а значить, вона ще цілком актуальна для того, щоб подарувати вам чимало цікавих вражень при використанні.

Загалом це гідний вибір для тих, хто хоче мати великий екран і першокласну систему камер при обмеженому бюджеті.

7. Apple iPhone 13

У той час як нові iPhone 14 і 14 Pro від Apple можуть бути цікавішими варіантами з їх оновленими камерами і новим вирізом Dynamic Island Pro , Apple , як і раніше, продає стандартний iPhone 13.

Стандартний iPhone 13 – надійний варіант для більшості людей, смартфон оснащений 6,1-дюймовим екраном та двома відмінними задніми камерами. У цьому смартфоні дивовижний баланс високої продуктивності, якості системи камер та ціни.

iPhone 13 коштує не так дорого, як стандартний iPhone 14, тому його придбання виглядає привабливішим, особливо якщо ви шукаєте собі новий смартфон від Apple , але при цьому хочете знизити свої витрати на покупку.

8. OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro отримав хорошу оцінку користувачів завдяки стильному дизайну, високій продуктивності та ціні, яка нижча, ніж у його основних конкурентів.

Звичайно, він потребує кількох поліпшень, насамперед це стосується системи камер, яка хороша, але не ідеальна, проте цей флагман залишає приємне загальне враження.

Якщо вам потрібен топовий смартфон з підтримкою мереж 5G , який трохи відрізняється від iPhone та Galaxy ваших друзів, то OnePlus 10 Pro є гарним варіантом для розгляду.

9. Google Pixel 6

Pixel 6 – смартфон попереднього покоління, тим не менш, не дозволяйте цій думці скидати його з рахунків.

Pixel 6 не має новітнього процесора Tensor G2 , який використовується в Pixel 7 , немає покращеного зуму камери, немає розблокування по обличчю, але він має багато інших переваг лінійки Pixel від Google .

Оскільки він працює на першій серії процесорів Tensor від Google , вам також будуть доступні функції для роботи з фотографіями, такі як, наприклад, Magic Eraser і Face Unblur , а також старіші функції Pixel.

Звичайно, в даний час, краще придбати новішу модель від Google – Pixel 6A , оскільки знайти Pixel 6 у продажу зараз набагато складніше.

Тим не менш, на даний момент Pixel 6 – чудовий варіант для шанувальників Android з обмеженим бюджетом і кому потрібна відмінна камера.

10. Apple iPhone SE (2022)

У iPhone SE 2022 року немає такої кількості камер, як у топового iPhone 13 Pro , але iPhone SE є що вам запропонувати, якщо ви хочете поринути у всесвіт смартфонів від Apple , за нижчою ціною.

Наприклад, він має підтримку мереж нового покоління 5G , працює з найновішим програмним забезпеченням iOS 16 і оснащений тим же процесором A15 Bionic , який є і в дорожчих смартфонах від Apple . В результаті ви отримуєте блискавичну продуктивність.

11. Google Pixel 6A

Pixel 6A – найновіший смартфон середнього класу від Google, який замінив попередню модель Pixel 5A як бюджетний пристрій у своїй лінійці.

Цей смартфон трохи менше, ніж Google Pixel 6 і оснащений 6,1-дюймовим дисплеєм OLED з частотою оновлення 60 Гц. Система його камер аналогічна камер Pixel 5A і складається з 12,2-мегапіксельного основного об’єктиву і 12-мегапіксельного надширококутного об’єктиву.

А завдяки процесору Tensor , фотографії можуть бути оброблені за допомогою таких топових функцій, як Real Tone та Face Unblur для добірки тону шкіри, Night Sight для покращення якості знімків при недостатньому освітленні та Magic Eraser для видалення небажаних елементів із фотографії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.