iPhone SE 4: що ми хочемо бачити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До виходу iPhone SE 4, ймовірно, ще далеко – адже iPhone SE 3 (також відомий як iPhone SE 2022) вийшов лише у березні 2022 року, а це, як правило, навіть не щорічні релізи.

Але після активного використання iPhone SE 2022 ми маємо дуже гарне уявлення про те, чого ми хочемо від iPhone SE 4, тому що поточна модель далека від досконалості. Ми хочемо, щоб наш список кращих iPhone поповнювався, тому нам потрібні оновлення. Виходячи з цього ми склали список побажань, який ми хочемо отримати від наступної версії.

Але перш ви знайдете інформацію про можливу дату виходу та ціну, а також будь-які інші новини та чутки. На даний момент ми знаємо не так вже й багато – хоча дещо вже чули, – але в міру надходження інформації ми будемо оновлювати цю статтю, так що заходьте частіше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата виходу iPhone SE 4 і ціна

Важко сказати, коли вийде iPhone SE 4, оскільки, на відміну більшості телефонів, ми отримуємо нові моделі щороку. iPhone SE 3 вийде у березні 2022 року, але iPhone SE 2 був представлений у квітні 2020 року, а оригінальна модель вийшла у березні 2016 року.

Тож запуск у березні чи квітні цілком імовірний, але фактичний рік, коли ми його побачимо, залишається під сумнівом. Тим не менш, є деякі чутки: Росс Янг (витік інформації з солідним послужним списком) стверджує, що ми можемо побачити його вже в 2023 (відкрити в новій вкладці), хоча раніше він вказував на 2024 рік.

Це здається оптимістичною оцінкою, оскільки зовсім недавно Мінґ-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який має хороший послужний список для отримання інформації про Apple, заявив, що iPhone SE 4, швидше за все, буде відкладений після 2024 року, тому ми можемо побачити його не раніше 2025 року чи пізніше. Вони навіть стверджували, що він може бути повністю скасований, тому є шанс, що він взагалі не з’явиться.

Що стосується ціни, то новин з цього приводу поки немає, але ми очікуємо, що вона буде аналогічна ціні iPhone SE 2022, яка починається з $429/£419/AU$719. Тим не менш, чутки вказують на деякі значні покращення, що може означати деяке підвищення ціни.

Новини та витоку

iPhone SE 4 може ознаменувати собою великі зміни в лінійці, оскільки Росс Янг (відплив) (відкриється в новій вкладці) стверджує, що екран буде 5,7-6,1 дюйма. Це більше, ніж 4,7 дюйма у поточної моделі, хоча, мабуть, екран буде рідкокристалічним.

З того часу вони стали більш конкретними, заявивши, що, ймовірно, використовуватиметься 6,1-дюймовий екран, а iPhone SE 4 матиме виріз, а не нинішній дизайн із великими рамками.

Це, можливо, означає, що Face ID теж буде додано, але також можливо, що Apple дотримуватиметься Touch ID і просто розмістить датчик у бічній кнопці, а не на передній панелі.

В даний час з’явилися неофіційні рендери, які показують передбачуваний дизайн телефону, і вони відповідають наведеним деталям, а також виглядають практично ідентично iPhone XR. Ви можете побачити деякі з цих зображень нижче.

Разом із цими рендерами джерело стверджує, що iPhone SE 4 матиме 6,1-дюймовий екран і поставлятиметься у кольорах Midnight (чорний), Starlight (білий) та Product RED.

Більш ранній витік з того ж джерела (відкриється в новій вкладці) припускає, що iPhone SE 4 може мати перфораційний отвір, а не виріз, але хоча iPhone 14 Pro має цю зміну, ми будемо здивовані, якщо наступний SE зробить це.

Young також раніше припустив, що найбільш ймовірний розмір – 5,7 дюйма (відкриється в новій вкладці), так що вони не були дуже послідовними у своїх витоках про iPhone SE 4. Тому ми б прийняли всі ці заяви з щіпкою солі.

Наступна модель SE, за чутками, називатиметься SE+ 5G і матиме 4,7-дюймовий РК-дисплей. Раніше говорилося, що наступна модель SE, SE3 буде мати або 5,7″, або 6,1″ дисплей. Тепер схоже, що він буде 5,7-дюймовим. Може бути запущений у 2023, а не у 2024 році. 17 січня 2022 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.