Розкрито нові подробиці про Lenovo ThinkPhone – презентація моделі вже незабаром

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька тижнів тому в Мережі з’явилися перші дані про новий флагманський смартфон Motorola ThinkPhone (Motorola належить Lenovo, яка, у свою чергу, володіє правами на бренд ноутбуків ThinkPad). Зараз у Мережі з’явились нові подробиці про модель та її фото, що свідчить про те, що презентація смартфона має пройти вже незабаром.

 

Нові інсайдерські зображення демонструють, що Lenovo планує надати аудиторії саме те, чого очікують від смартфона з назвою ThinkPhone – він отримає традиційний форм-фактор з прямими гранями та злегка заокругленими кутами. Модель має мати традиційний карбоновий корпус з логотипом ThinkPhone на задній панелі, що нагадувати логотип ThinkPad, який використовується на ноутбуках цієї серії.

Також варто згадати про відомий TrackPoint (червону точку для скролу посередині клавіатури ноутбуків ThinkPad) – у ThinkPhone буде окрема червона кнопка на корпусі, яка можна буде налаштувати під свої потреби. Крім цього, варто згадати про можливість швидкого та легкого спарування ноутбука Lenovo ThinkPad на Windows 11 зі смартфоном ThinkPhone для перекидання файлів, отримання текстових повідомлень та зображень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель отримає OLED-дисплей з роздільною діагоналлю 6.6 дюйма та частотою оновлення 144 Гц, зверху по центру якого буде розташована фронтальна камера. Основна камера, у свою чергу, буде включати головний сенсор з роздільною здатністю 50 МП, ультраширокий модуль 13 МП та датчик глибини 2 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг.

За роботу смартфона буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, який також представлений у Motorola Edge 30 Ultra. На офіційних рекламних зображеннях демонструється ThinkPhone поруч з ноутбуком ThinkPad, що демонструє приналежність смартфона до модельного ряду ThinkPad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.