Який смартфон має найкращу камеру: Топ-7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні у світі виробляють величезну кількість смартфонів, що мають відмінну камеру з керуючим нею штучним інтелектом та набором режимів зйомки. Але запити споживача зростають, йому хочеться робити все більш чіткі фото та знімати якісне відео. Купуючи смартфон, слід звернути увагу на основні параметри:

  1. Роздільна здатність. Від кількості мегапікселів залежить чіткість і деталізація картинки.
  2. Стабілізація. Така функція допомагає під час зйомки в русі робити якісні, не розмиті кадри.
  3. Акумулятор. Рекомендується придбати смартфон з батареєю, ємністю не менше 4000 мАг. і вище. Тоді він не розрядиться швидко, використовуючи камеру.
  4. Пам’ять. Для того, щоб камерофон працював швидко і не гальмував, оперативна пам’ять у ньому має бути мінімум 6 ГБ, а вбудована не менше 128 ГБ.

Для любителів яскравих та красивих фотографій існують смартфони, які використовують найкращі камери.

Топ найкращих смартфонів

Є ряд моделей смартфонів, які оснащені найбільш якісною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme 8 Pro

його особливість є камера на 108 Мп. Для створення ідеальних фотографій смартфон робить 8 знімків на хвилину, комбінуючи їх в один. Використання спеціального алгоритму дозволяє зменшити шум, що дозволяє проводити нічні зйомки.
Важливою особливістю смартфона є швидкість заряджання. Усього 28 хвилин достатньо, щоб акумулятор зарядився на 85%. Для повного заряду потрібно 50 хвилин.

Xiaomi Mi 10T

Дозволяє відчути себе професійним фотографом. Роздільна здатність основної камери – 64 Мп. Смартфон використовує технологію 4 в 1 Супер Піксель, що радує користувачів створенням реалістичних фотографій. Телефон має можливість одночасного використання основної та фронтальної камери під час зйомки фото або відео.

Huawei NOVA 8

Основна камера на 64 Мп, керована ІІ та маючи на озброєнні технологію 4 в 1, допомагає отримати природні, насичені фотографії навіть у нічний час. Ультраширококутний об’єктив захистить зображення на фото від спотворень. Алгоритм, що регулює ефект розмиття заднього плану, дозволить об’єкт зробити у центрі уваги.

Xiaomi Mi 11T

У цьому смартфоні є 3 камери зі спалахом Dual LED та цифровою стабілізацією. Основною камерою з роздільною здатністю 108 Мп можна створювати 4К ролики у розширеному діапазоні HDR10+.

Відсутня надмірно різка кольорова гама. Баланс білого точний, тому кадри виглядають реалістично. Присутність об’єктива для зйомки дозволяє робити якісні фотографії з близької відстані.

Samsung Galaxy S21

Достатньо натискання однієї кнопки та технологія ІІ виконає все сама. Завдяки оновленій системі об’єктивів з використанням Dual Pixel та лазерного АФ, 64 Мп камера здатна робити чудові кадри високої чіткості. Навіть у нічний час її об’єктив зафіксує ті деталі, які людське око помітити не в змозі.

iPhone 13 mini

У цьому телефоні камера зазнала значних змін: збільшилася матриця, що покращило якість фотографій у напівтемряві; з’явився ультраширококутний об’єктив з автофокусуванням, який робить панорамні чи групові знімки набагато чіткішими. Функція “Фотографічні знімки” дає можливість посилити настрій фото.

Xiaomi Mi 11

Смартфон використовує систему з кількома об’єктивами. Основна 108 Мп камера завдяки світлочутливому датчику робить деталізовані шедеври. Камера з 13 Мп та ширококутним сенсором порадує чудовими панорамними знімками. Вся ця система, разом із 5 Мп макро-камерою, дає виняткову можливість реалізувати всі творчі задуми та створювати ідеальні фотографії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.