З’явилася ще одна причина вибрати Android, а не iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google запускає нову функцію для всіх користувачів Android. Про це пише Gizmochina.

Згідно з джерелом, Google внесла зміни до роботи штатного додатка “Телефон”. Тепер смартфон зможе автоматично визначати шахрайські або спам-дзвінки та відображати сповіщення про це прямо на екрані вхідного дзвінка. Для цього компанія використовує спеціально навчену нейромережу.

Якщо користувачеві Android-смартфона надходить вхідний дзвінок, який розпізнається як підозрілий, аватарка змінюється на червоне коло зі знаком оклику, а під номером телефону відображається рядок «Можливо, спам». Таким чином, ви можете відразу відхилити цей дзвінок і не витрачати на нього час і нерви. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На випадок помилкових позначок Google передбачає можливість позначити номер як “не спам” – у такому разі він більше не відображатиметься як підозрілий. Якщо ви вручну позначите будь-який номер як спам, всі вхідні з нього автоматично переадресовуватимуться на голосову пошту та в папку спаму. Ну і, очевидно, функцію можна повністю відключити за бажання.

Google почала розгортання цієї функції для всіх користувачів, і найближчим часом на смартфони надійде апдейт, що включає нову фішку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.