Стало відомо, що iPhone 15 отримає новий 3-нм чіп A17

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після невтішних прогнозів інсайдерів, пов’язаних із подальшою долею iPhone 15, стало відомо, що він отримає новий 3-нм чіп A17. Це допоможе підвищити час роботи смартфона від одного заряду.

Він буде використовуватися у всій лінійці, оскільки тайванська TSMC вирішила використати 3-нм техпроцес, щоб виробляти чіпи для Apple. Вона першою у світі стала використовувати цю технологію, а також говорила, що такі процеси здатні забезпечити кращу продуктивність, але при цьому на 35% менше споживають енергію.

Також журналісти дізналися, що таку новинку від TSMC зможуть використати ПК Mac, які мають чіп M2 Pro. Поки що ця інформація не отримала офіційного підтвердження, а Apple шукає способи презентації базової моделі iPhone 15, має збільшену діагональ екрана.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше були названі причини провалу продажів iPhone 14 Plus, який навряд чи зможе реабілітувати себе в новому році, якщо компанія не вживе термінових заходів. Багато покупців вважають за краще вибирати старі моделі через прийнятну ціну, але Apple може похвалитися своїм успіхом після буму з продажами iPhone 6 і 6 Plus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.