Сім сучасних моделей iPhone одночасно порівняли за автономністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випуску на YouTube-каналі Mrwhosetheboss ведучий з’ясував, який із семи моделей смартфонів Apple найшвидше розряджається, а який – повільніше: iPhone 14 Pro Max, 14 Pro, 14, 13, 13 Mini, 12 або iPhone SE. Для цього на них запускали різні відео, ігри тощо.

Експерт YouTube-каналу Mrwhosetheboss дізнався, на скільки годин вистачить сучасних моделей смартфонів Apple за їх активного використання. Під час експерименту на iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 14, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 та iPhone SE запускалися ігри, програми та ін.

Чисто теоретично iPhone 13 Pro Max і iPhone 14 Pro повинні лідирувати за автономністю, тому що на них стоїть новий чіп та новий тип дисплея. Але що насправді?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Висновок

З самого початку тесту було очевидно, що гірше за інших заряд тримає iPhone SE : він зміг протриматися 4 години 52 хвилини. І його має сенс купувати лише в тому випадку, якщо вам життєво необхідно мати фізичну кнопку «Додому».

iPhone 13 Mini опинився на передостанньому місці. У нього батарея розрядилася за 6 годин 36 хвилин. Він чудово підійде тим, хто шукає компактний смартфон.

Далі йде iPhone 12 . Однак час його роботи дуже близький до 13 Mini: 6 годин 48 хвилин.

Наступний апарат – iPhone 14 . У нього сів акумулятор за 7 годин 13 хвилин. Потрібно при цьому розуміти, що він не особливо відрізняється за автономністю від iPhone 13 (7 годин 15 хвилин): здебільшого покращення стосуються камери.

На третьому місці знаходиться iPhone 14 Pro . Його вистачило на 7 годин 49 хвилин. На другому місці, найімовірніше, опиниться iPhone 14 Plus (9 годин 23 хвилини). У тестуванні він не брав участі, але цей висновок можна зробити, виходячи з даних Apple. Нарешті, переможцем з автономності стає iPhone 14 Pro Max із 9 годинами 31 хвилиною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.