Інсайдери назвали пікову яскравість смартфонів серії Samsung Galaxy S23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська компанія Samsung готує до виходу флагманську лінійку смартфонів Galaxy S23. Нещодавно інсайдери назвали пікову яскравість цих інноваційних девайсів.

Згідно з інформацією інформаторів, технологічний гігант у своїй новій серії смартфонів приділив багато уваги їхнім параметрам. На сьогоднішній день відомо, що максимальна комплектація S23 Ultra виявиться не такою насиченою корисними опціями, як S23 Plus та базовий S23.

Як відзначив знаменитий інсайдер Ice Universe, у топової версії мобільного гаджета не буде збільшення рівня яскравості дисплея, завдяки чому інші телефони з цієї серії зможуть наздогнати його за особливостями. За словами блогера, показник яскравості в 1750 кд/м2 виявиться чудовим психологічним комфортом для майбутніх власників S23+, чого не можна сказати про власників модифікації Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше стало відомо, що вищезазначені смартфони південнокорейської компанії оснащуватимуться збільшеними батареями. Samsung Galaxy S23 Plus розробники обладнають зарядкою на 45 Вт, яка є і в топової моделі Ultra. Остання має також отримати акумулятор ємністю 5000 мАг, чотиримодульну основну камеру та фронтальну на 12 Мп, високочастотний процесор Snapdragon 8 Gen 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.