Apple сильно зганьбилася через баг iOS 11 в новій рекламі iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, в найближчі кілька днів весь Інтернет будуть насміхатися над компанією Apple, яка сильно зганьбилася через бага в iOS 11. Про проблеми в роботі цієї операційної системи чули, напевно, всі. Їх виявилася маса, причому більшість власників iPhone, iPad і iPod Touch зіткнулося з ними на особистому досвіді в вересні 2017 року, коли вийшла перша її фінальна версія.

Переглядаючи нову рекламу iPhone X головний редактор 9to5Mac Бенджамін Майо помітив у ній баг операційної системи iOS 11, про який він особисто повідомляв Apple ще в листопаді 2017 року, тобто п’ять місяців тому. Проте, цей недолік, пов’язаний з неправильною роботою, анімації, до сих пір присутній в ОС. Співробітники Apple допустили помилку, показавши цю проблему на новому рекламному відео, яке вона показує на телебачення в США і на YouTube англомовним користувачам.

У рекламному відеоролику Apple зробила ставку на демонстрацію системи захисту даних повідомлень за допомогою сканера обличчя Face ID. Зокрема, якщо стороння людина подивиться на екран iPhone X, то вона побачить лише загальні факти про те, які повідомлення прийшли на мобільний пристрій. Щоб ознайомитися з їх вмістом необхідно розблокувати телефон за допомогою PIN-коду, або ж зробити так, щоб сканер розпізнав обличчя власника мобільного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При другому варіанті прихована інформація відразу ж розкриється прямо на екрані блокування. Саме тут і стався баг iOS 11, показаний на відео. Його можна помітити на 50-ій секунді відеоролика. Анімація розкриття прихованих даних з’являється значно повільніше, ніж текстова інформація. Саме в цьому і полягає баг операційної системи в новій рекламі iPhone X, через який Apple сильно зганьбилася.

Раніше Apple назвала дату проведення конференція WWDC 2018, в рамках якої публіці покажуть багато нових продуктів, в тому числі операційну систему iOS 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.