Samsung готує два нових доступних смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Electronics має намір поповнити лінійку смартфонів Galaxy A двома більш доступними моделями – A6 і A6 +, передає SlashLeaks. Факт розробки новинок підтверджують синтетичні випробування, що проводяться виробником за допомогою бенчмарка Geekbench напередодні релізу.

Galaxy A6, який виступає в ролі молодшої версії, оснащується процесором Exynos 7870 і 3 ГБ оперативної пам’яті. На базі аналогічного чіпсета працюють Galaxy A3 2017 модельного року і кілька смартфонів лінійки Galaxy J. Цей «камінь» має вісім ядер Cortex-A53 і графічний прискорювач Mali-T830 MP1.

В основі старшого Galaxy A6 + лежить більш продуктивний процесор Snapdragon 625 від Qualcomm і графічний співпроцесор Adreno 506. Об’єм оперативної пам’яті смартфона при цьому також збільшений і дорівнює 4 ГБ. Обидва смартфона працюють під управлінням Android 8.0.0 Oreo з підтримкою Project Treble.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що Galaxy A6 і A6 + стануть продовжувачами традицій моделей A8 і A8 + і отримають Infinity-дисплей зі співвідношенням сторін 18:9 . Вихід таких смартфонів незмінно спричинить збільшення інтересу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.