Смартфони

Прийдешній Xiaomi Redmi K60 виявився потужнішим за Samsung Galaxy S23 у тестах Geekbench

Share
Час читання: 2 хв.

У базі відомого тестового пакету Geekbench з’явились результати тестів нового смартфона бренду Redmi з каталожним номером 22127RK46C. Під цим маркуванням ховається модель, заснована на платформі Snapdragon 8 Gen 2 – це Redmi K60 або Redmi K60 Pro.

З цього приводу ясності досі немає – за одними даними, топовий чіп Snapdragon 8 Gen 2 отримає молодша модель Redmi K60, тоді як Redmi K60 Pro оснастять слабшою SoC Snapdragon 8+ Gen 1.

Згідно з іншими даними, все зовсім навпаки – Redmi K60 вийде на Snapdragon 8+ Gen 1, а Redmi K60 Pro буде побудований на Snapdragon 8 Gen 2, що більш логічно.
У будь-якому випадку, майбутній флагманський апарат серії Redmi K60, заснований на однокристальній системі Snapdragon 8 Gen 2, був помічений у популярному бенчмарку Geekbench, де показав результати в 1462 та 5038 балів у однопотоковому та багатопотоковому тестах відповідно.
Результати Redmi K60 у Geekbench

Цікаво, що Redmi K60 випереджає ще не представлений флагман Samsung Galaxy S23, який, як стверджують численні інсайдери, як апаратну основу отримав SoC Snapdragon 8 Gen 2, але з підвищеним робочими частотами супер-ядра ARM Cortex-X3.

І якщо в одноядерному режимі результати Redmi K60 та Galaxy S23 схожі, то в багатоядерному режимі майбутня новинка Xiaomi демонструє значно кращі показники.

Результати Samsung Galaxy S23 у Geekbench

Чому так сталося, не зовсім зрозуміло, але цілком імовірно, що протестований Galaxy S23 є інженерним зразком і до офіційного анонсу інженери доопрацюють його програмне забезпечення і апарат покаже серйозніші результати.

Нагадаємо, офіційний анонс серії флагманів Redmi K60 та інших новинок підшефної Xiaomi торгової марки Redmi відбудеться 27 грудня, а презентацію сімейства топових апаратів Samsung Galaxy S23 призначено на 1 лютого наступного року.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: RedmiXiaomi
  • Останні записи

    В мережу потрапили якісні рендери Google Pixel 9a

    Основні моделі смартфонів лінійки Google Pixel 9 вже представлені, наступною моделлю стане бюджетний Pixel 9a.…

    30.09.2024

    Тест швидкості зарядки iPhone 16 Pro Max: що міф, а що правда

    У світі технологій часто трапляється так, що очікування не відповідають реальності. Це вкотре підтвердилося з…

    30.09.2024

    Користувачі PlayStation 5 скаржаться на рекламу в інтерфейсі консолі

    Нещодавнє оновлення для PlayStation 5, випущене у вересні, додало персоналізований простір Welcome Hub з новими…

    30.09.2024

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024