Флагманський HTC U12 Plus буде кардинально відрізнятися від попередника

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Авторитетний інсайдер Еван Бласс опублікував перший рендер наступного флагманського смартфона компанії HTC. Evleaks стверджує, що тайванський виробник випустить тільки U12 Plus, в той час як звичайний U12 може не вийти на ринок. Судячи по новому зображенню, пристрій буде помітно відрізнятися від попередника.

Реклама
HTC U12 +
HTC U12 +

HTC U12 Plus отримає 6-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю WQHD +, співвідношенням сторін 18:9 і тонкими рамками зверху і знизу. Ззаду розміститься скляна кришка з загнутими по периметру краями, а на ній – горизонтальний блок для подвійної камери з сенсорами на 16 і 12 Мп, світлодіодний спалах і сканер відбитків пальців. Це буде перший флагман HTC з подвійною камерою з часів One M8, що вийшов в 2014 році. Крім того, у U12 Plus оснастять подвійною 8-мегапіксельною фронтальною камерою.

HTC U11
Минулорічний HTC U11

Як повідомляється, HTC U12 Plus отримає восьмиядерний процесор Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 64 або 128 ГБ з можливістю розширення і акумулятор ємністю 3 420 мАг. Також він буде підтримувати технологію Edge Sense другого покоління, що дозволяє стискати смартфон для швидкого доступу до функцій і додатків.

З чуток, HTC U12 Plus представлять в кінці квітня – або на початку травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоventurebeat.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: