Топ-5 найкращих смартфонів до 15 000 гривень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 5 хв.

Навіть серед недорогих моделей можна знайти смартфони з високою продуктивністю, яскравим екраном та гідною камерою. Розкажемо про 5 найкращих смартфонів до 15 000 гривень, які не розчарують власника.

Реклама

Xiaomi Poco M4 Pro 4G 8/256

Poco M4 Pro – смартфон на базі 8-ядерного процесора Helio G96. Оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ внутрішньої, що позбавить власника не тільки проблеми браку вільного місця, а й дозволить спокійно виконувати повсякденні завдання, а також грати в сучасні 3D-ігри.

Смартфон має AMOLED-дисплей з підвищеною насиченістю кольорів – картинка яскравіша і соковитіша. Підтримується оновлення частоти екрана 90 Гц, що забезпечує більш плавне прокручування без ривків. Хорошу автономність гарантує місткий акумулятор ємністю 5000 мАг – у звичайному режимі смартфон працює більше доби, а в режимі перегляду відео близько 19 годин.

Xiaomi Poco M4 Pro оснащений непоганим набором камер із трьох об’єктивів – основний на 64 Мп, ширококутна зйомка на 8 Мп, а також макрозйомка на 2 Мп. Існує функція автофокусування, а також портретний режим на передній камері. Смартфон підтримує 2 SIM-картки та microSD (в окремому слоті), а сканер відбитків пальців вбудований у кнопку включення.

Realme GT Master Edition 6/128 ГБ

Стильна модель від Realme цілком відповідає своїй назві. AMOLED-матриця з підтримкою оновлення частоти екрану 120 Гц дозволяє насолодитися насиченими кольорами та по-справжньому плавною зміною кадрів під час перегляду відео або простого скролінгу стрічки.

За продуктивність відповідає процесор Snapdragon 778G та 6 ГБ оперативної пам’яті, в результаті чого смартфон справляється практично з будь-якими завданнями та особливо не гріється. Пристрій також підтримує 5G-зв’язок. Автономність забезпечує батарея на 4300 мАг – смартфон протримається приблизно одну добу, що цілком непогано. При цьому підтримка швидкого заряджання на 65 Вт дозволяє зарядити Realme GT Master Edition приблизно за 35 хвилин.

Набір камер (основна на 64 Мп, макро та ширококутна) видає прийнятний результат при хорошому освітленні. Сканер відбитка пальців на смартфоні, вбудований в екран. Лоток під дві SIM-карти та картку пам’яті суміщений, тобто. доведеться вибирати між установкою однієї із SIM та microSD.

Infinix NOTE 12 PRO 8/256 ГБ

Ще одна досить потужна модель за прийнятною вартістю смартфон від китайської компанії Infinix. NOTE 12 PRO також має яскравий AMOLED-екран діагоналлю 6.7 дюйма та роздільною здатністю Full HD+. Підтримка підвищеної частоти оновлення відсутня — лише 60 Гц. Функція Always On Display працює, але лише обмежена кількість часу (приблизно 10 хвилин, потім екран вимикається).

На смартфоні встановлений чіпсет Helio G99, виконаний за 6-нанометровим техпроцесом, який є однією з найсильніших сторін моделі. Продуктивності NOTE 12 PRO вистачить на всі основні програми для повсякденних завдань, а також на мобільні онлайн-ігри, такі як PUBG – смартфон запускає його без гальм і практично не гріється. Акумулятор на 5000 мАг дозволяє насолоджуватися високою продуктивністю, не заощаджуючи заряд. Навіть за високого навантаження на телефон, він протримається близько доби без підзарядки.

Модель має основну камеру на 108 Мп, вбудований штучний інтелект для зйомки та обробки фотографій. В результаті знімки виходять чіткими та насиченими. Є можливість зйомки відео в 2К 30 fps та Full HD 60 fps. Фронтальна камера має непоганий портретний режим. У телефон також вбудований NFC-чіп для безконтактної оплати, а дві SIM-картки та картка пам’яті можна встановити одночасно в один компактний слот з різних сторін.

TECNO Camon 19 Pro 8/128 ГБ

Модель працює на базі 8-ядерного процесора Helio G96, а також підтримує можливість розширення оперативної пам’яті – від початку доступно 8 ГБ, які можна розширити ще на 5 ГБ за рахунок віртуальної пам’яті. І хоча обсяг ОЗП значний, сама платформа має середню продуктивність – її вистачить на додатки і плавну роботу інтерфейсу, але, наприклад, тривимірні мобільні ігри без гальм будуть запускатися тільки на низьких налаштуваннях. Місткість акумулятора в цій моделі становить 5000 мАг, чого вистачить більш ніж на добу при середньому навантаженні.

На відміну від інших моделей зі списку, у TECNO Camon 19 Pro використовується IPS-екран, який відрізняється більш натуральними, хоча найчастіше і бляклими кольорами. Підтримується висока частота оновлення екрана 120 Гц. Камера на 64 Мп доповнена телеоб’єктивом із двократним оптичним зумом та датчиком глибини для розмиття фону. Варто відзначити непогану якість нічної зйомки.

На смартфоні також підтримується одночасне встановлення двох SIM-карт та microSD, вбудований NFC, а сканер відбитка пальців знаходиться збоку на клавіші живлення.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro NFC 8/128 ГБ

Для любителів стильних, сучасних дизайнів смартфонів чудово підійде Xiaomi Redmi Note 11 Pro. Він оснащений AMOLED-дисплеєм з видатною передачею кольорів і широкими кутами огляду. Підтримується частота оновлення 120 Гц. Смартфон має два динаміки, через що створюється стереозвучання.

Модель має 8-ядерний процесор Snapdragon 695, що забезпечує плавну роботу пристрою при одночасному запуску та роботі кількох додатків. Ємного акумулятора на 5000 мАч вистачає майже дві доби при помірній роботі смартфона. При безперервному перегляді відеороликів пристрій триватиме понад 8 годин. Є підтримка швидкої зарядки – вона займає приблизно 45 хвилин. З мінусів варто виділити ряд встановлених ігор та додатків, які займають зайве місце, а також вага системи більше 18 ГБ, хоча у версії зі 128 ГБ внутрішньої пам’яті це не відчувається.

Модель має стандартний набір камер серед подібних смартфонів – основна (108 Мп), ширококутна та макрозйомка. Кадри соковиті та чіткі, підтримується портретний режим. У смартфоні є NFC-модуль, а також OTG для підключення різноманітних гаджетів. Доступна ідентифікація по обличчю та за допомогою сканера відбитків – він вбудований у кнопку гучності.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ