Представлений realme 10s – найдоступніший смартфон серії з адекватними характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Сьогодні, 16 грудня, китайська компанія Realme представила новий недорогий смартфон realme 10s.

Девайс зовні максимально схожий на популярну модель Realme 9i 5G, але зі збільшеним об’ємом пам’яті, швидшою зарядкою та меншою кількістю камер.

Realme 10s отримав 6,6-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц та краплеподібним вирізом під селфі-камеру на 8 Мп. На задній панелі розташовані дві камери – основна на 50 Мп та датчик глибини на 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Смартфон оснащений чіпсетом MediaTek Dimensity 810, 8 ГБ оперативної та 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою картки microSD об’ємом до 1 ТБ.

Серед інших особливостей пристрою – підтримка Hi-Res Audio, оболонка Realme 3.0 на базі Android 12, сканер відбитків пальців на бічній грані, а також акумулятор ємністю 5000 мАг із підтримкою зарядки потужністю 33 Вт.

Realme 10s вже доступний у Китаї за ціною 1099 юанів ($155) за модель з 8/128 ГБ, а версія на 8/256 ГБ обійдеться в 1299 юанів ($185).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.