Якої фірми вибрати смартфон наприкінці 2022 року: Huawei та Honor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Huawei та Honor хоч і схожі на перший погляд, насправді мають багато відмінностей. Обивателям вони не помітні, тому варто прислухатися до експертів та професіоналів. Вони і підкажуть, який телефон краще купити в 2022 році – Huawei або Honor. 

Huawei чи Honor? Хто краще 

Щоб визначитися і відповісти на питання, потрібно розібратися у слабких та сильних сторонах пристроїв та виробників. Цим і займемося. 

Співвідношення ціни та якості 

У цьому питанні лідерство за Honor. Розпочавши свій шлях із бюджетного сегменту, у 2022 році компанія Huawei випускає в основному флагманські моделі, тому обмеженим у коштах користувачам їх моделі банально не по кишені. Виходить, що, якщо вибирати між двома компаніями, більш народною є Honor, а тому співвідношення ціни та якості у девайсів компанії краще. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн 

Ще кілька років тому, коли Honor була однією з найпопулярніших компаній у Росії, апарати фірми відрізнялися від конкурентів яскравим дизайном, який приваблював покупців. Переважно молодь. У 2022 році ситуація практично не змінилася – смартфони компанії, як і раніше, виглядають привабливо, тому якщо дизайн для вас має значення – придивіться до Honor. 

Можливості фото 

А ось тут лідерство за Huawei. Компанія випускає одні з найкращих камерофонів на ринку, тому якщо смартфон вам потрібен для фото чи відеозйомки, в асортименті компанії точно знайдеться рішення, яке вам сподобається. 

Характеристики 

Тут все залежить від вартості моделей, але оскільки Huawei робить ставку на флагманський сегмент, пристрої компанії потужніші і сучасніші від рішень Honor, що влаштована в бюджетному та середньобюджетному сегментах. Тому якщо ви шукаєте максимально продуктивний пристрій, що пропонує доступ до всіх сучасних фішок, вам до Huawei. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.