Смартфони

Топ-5 відмінних смартфони не дорожче 7 000 гривень

Share
Час читання: 4 хв.

Рано чи пізно настав час задуматися про покупку нового телефону. Багато хто робить це спонтанно, але ж не просто так зростання продажів завжди відзначається саме в період свят, коли всі хочуть зробити приємне собі чи своїм близьким. Якщо ви належите до тих, хто хоче купити телефон і бажано недорогий, ви зайшли за адресою. У цій статті ми розглянемо кілька чудових смартфонів, які можна купити в Україні або замовити AliExpress. У першому випадку ціна буде трохи вищою, а в другому – нижче 7 000 гривень. В даний час вам навряд чи вдасться знайти щось цікавіше і якісніше за ці гроші.

Який телефон купити до 7 000 гривень

realme C33 – хороший і недорогий телефон

Давайте почнемо з потужного – для свого цінового діапазону – realme C33. Телефон realme початкового рівня оснащений процесором Unisoc Tiger T612 разом із 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ постійної. В AnTuTu вся ця зв’язка отримує понад 220 тисяч, що є досить пристойним результатом.

realme C33 також оснащений 6,5-дюймовим екраном середнього розміру з роздільною здатністю HD+. Щодо камери, то ми отримаємо 50 Мп основну камеру в поєднанні з 2 Мп датчиком глибини. Фронтальна камера отримала невелику, але достатню роздільну здатність 5 Мп.

Крім іншого, C33 від realme оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАг і 3,5 мм аудіороз’ємом, якщо ви віддаєте перевагу дротовим навушникам.

UMIDIGI C1 Max – рідкісний телефон на Android

Цей смартфон не такий потужний, як realme C33, але UMIDIGI C1 Max безперечно є чудовою альтернативою і навіть за менші гроші. В апараті встановлено непоганий чіпсет Tiger Unisoc T610, а в парі з ним працюють 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті.

Смартфон оснащений великим 6,52-дюймовим HD+ екраном з роздільною здатністю 1600 x 720 пікселів і вирізом для 8 Мп фронтальної камери. На задній панелі ми маємо 50 Мп основна камера і 2 Мп датчик глибини. А працює все це від акумулятора ємністю 5150 мАг. Аудіороз’єм, як і у realme, на місці.

Blackview Oscal C80 – недорогий телефон з великою оперативністю

Ще один хороший апарат у цьому ціновому діапазоні – Blackview Oscal C80. Смартфон має чіпсет Unisoc Tiger T606. Але найбільше дивує те, що, незважаючи на невисоку ціну, виробник розщедрився на 8 ГБ оперативної пам’яті. Постійної теж чимало – 128 ГБ. Це вдвічі більше, ніж у реального C33.

Blackview Oscal C80 оснащений 6,52-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення 90 Гц. Щодо камер, тут у нас є основний датчик на 50 Мп, у парі з яким працює датчик глибини на 0,3 Мп. Дозвіл фронталки теж не нижчий за середній — 8 Мп.

Oscal C80 живиться від великої батареї ємністю 5180 мАг за допомогою швидкої зарядки 18 Вт. Якщо ви любите дротові навушники, тут у вас буде можливість їх підключення.

Redmi 10 2022 NFC — новий телефон Redmi

Тут ми переходимо до одного з небагатьох смартфонів із підтримкою NFC. Така функція досить рідко зустрічається у цьому ціновому діапазоні. Мова про Redmi 10 2022 NFC. У смартфоні встановлений хороший процесор MediaTek Helio G88, разом з яким ви отримаєте 4 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті.

Що стосується екрану, ми знаходимо 6,5-дюймовий IPS-дисплей з більш високою роздільною здатністю (ніж у попередніх моделей) Full HD+ та отвором для 8 Мп селфі-камери. На задній панелі смартфона встановлено чотири камери, включаючи основний датчик на 50 Мп, надширококутний об’єктив на 8 Мп, портретний датчик на 2 Мп і макрокамеру на 2 Мп.

Redmi 10 2022 NFC оснащений акумулятором ємністю 5020 мАг та підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт. Інші функції включають 3,5-мм аудіороз’єм, інфрачервоний випромінювач та NFC.

Moto G31 – недорогий Motorola

І останнє, але не менш важливе. У нас є ще один пристрій, який не так просто знайти у продажу, але якщо вам це вдасться, ви отримаєте чудовий телефон. Адже він коштує недорого, але йому теж вдається упаковати NFC в корпус, за який просять менше 7 000 гривень. Телефон початкового рівня від Motorola оснащений процесором MediaTek Helio G85 у поєднанні з 6 ГБ ОЗП та 128 ГБ постійної пам’яті.

Moto G31 — компактніший пристрій з меншим 6,4-дюймовим дисплеєм і роздільною здатністю Full HD+. Що стосується фотографій, телефон оснащений основним датчиком на 50 Мп, надширококутним об’єктивом на 8 Мп та макрокамерою на 2 Мп. Тим часом спереду є 13 Мп селфі-камера.

Живиться все це від батареї ємністю 5000 мАг і, як згадувалося раніше, підтримує NFC, а також 3,5-мм аудіороз’єм. Якщо ви не знайдете у продажу цей телефон, якого зараз немає на AliExpress, але для вас немає жорсткого кордону на 7 000 гривень, можна придивитися до дорожчого Moto G51. Посилання на нього розташоване нижче.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024