Топ-5 відмінних смартфони не дорожче 7 000 гривень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 4 хв.

Рано чи пізно настав час задуматися про покупку нового телефону. Багато хто робить це спонтанно, але ж не просто так зростання продажів завжди відзначається саме в період свят, коли всі хочуть зробити приємне собі чи своїм близьким. Якщо ви належите до тих, хто хоче купити телефон і бажано недорогий, ви зайшли за адресою. У цій статті ми розглянемо кілька чудових смартфонів, які можна купити в Україні або замовити AliExpress. У першому випадку ціна буде трохи вищою, а в другому – нижче 7 000 гривень. В даний час вам навряд чи вдасться знайти щось цікавіше і якісніше за ці гроші.

Реклама

Який телефон купити до 7 000 гривень

realme C33 – хороший і недорогий телефон

Давайте почнемо з потужного – для свого цінового діапазону – realme C33. Телефон realme початкового рівня оснащений процесором Unisoc Tiger T612 разом із 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ постійної. В AnTuTu вся ця зв’язка отримує понад 220 тисяч, що є досить пристойним результатом.

realme C33 також оснащений 6,5-дюймовим екраном середнього розміру з роздільною здатністю HD+. Щодо камери, то ми отримаємо 50 Мп основну камеру в поєднанні з 2 Мп датчиком глибини. Фронтальна камера отримала невелику, але достатню роздільну здатність 5 Мп.

Крім іншого, C33 від realme оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАг і 3,5 мм аудіороз’ємом, якщо ви віддаєте перевагу дротовим навушникам.

UMIDIGI C1 Max – рідкісний телефон на Android

Цей смартфон не такий потужний, як realme C33, але UMIDIGI C1 Max безперечно є чудовою альтернативою і навіть за менші гроші. В апараті встановлено непоганий чіпсет Tiger Unisoc T610, а в парі з ним працюють 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті.

Смартфон оснащений великим 6,52-дюймовим HD+ екраном з роздільною здатністю 1600 x 720 пікселів і вирізом для 8 Мп фронтальної камери. На задній панелі ми маємо 50 Мп основна камера і 2 Мп датчик глибини. А працює все це від акумулятора ємністю 5150 мАг. Аудіороз’єм, як і у realme, на місці.

Blackview Oscal C80 – недорогий телефон з великою оперативністю

Ще один хороший апарат у цьому ціновому діапазоні – Blackview Oscal C80. Смартфон має чіпсет Unisoc Tiger T606. Але найбільше дивує те, що, незважаючи на невисоку ціну, виробник розщедрився на 8 ГБ оперативної пам’яті. Постійної теж чимало – 128 ГБ. Це вдвічі більше, ніж у реального C33.

Blackview Oscal C80 оснащений 6,52-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення 90 Гц. Щодо камер, тут у нас є основний датчик на 50 Мп, у парі з яким працює датчик глибини на 0,3 Мп. Дозвіл фронталки теж не нижчий за середній — 8 Мп.

Oscal C80 живиться від великої батареї ємністю 5180 мАг за допомогою швидкої зарядки 18 Вт. Якщо ви любите дротові навушники, тут у вас буде можливість їх підключення.

Redmi 10 2022 NFC — новий телефон Redmi

Тут ми переходимо до одного з небагатьох смартфонів із підтримкою NFC. Така функція досить рідко зустрічається у цьому ціновому діапазоні. Мова про Redmi 10 2022 NFC. У смартфоні встановлений хороший процесор MediaTek Helio G88, разом з яким ви отримаєте 4 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті.

Що стосується екрану, ми знаходимо 6,5-дюймовий IPS-дисплей з більш високою роздільною здатністю (ніж у попередніх моделей) Full HD+ та отвором для 8 Мп селфі-камери. На задній панелі смартфона встановлено чотири камери, включаючи основний датчик на 50 Мп, надширококутний об’єктив на 8 Мп, портретний датчик на 2 Мп і макрокамеру на 2 Мп.

Redmi 10 2022 NFC оснащений акумулятором ємністю 5020 мАг та підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт. Інші функції включають 3,5-мм аудіороз’єм, інфрачервоний випромінювач та NFC.

Moto G31 – недорогий Motorola

І останнє, але не менш важливе. У нас є ще один пристрій, який не так просто знайти у продажу, але якщо вам це вдасться, ви отримаєте чудовий телефон. Адже він коштує недорого, але йому теж вдається упаковати NFC в корпус, за який просять менше 7 000 гривень. Телефон початкового рівня від Motorola оснащений процесором MediaTek Helio G85 у поєднанні з 6 ГБ ОЗП та 128 ГБ постійної пам’яті.

Moto G31 — компактніший пристрій з меншим 6,4-дюймовим дисплеєм і роздільною здатністю Full HD+. Що стосується фотографій, телефон оснащений основним датчиком на 50 Мп, надширококутним об’єктивом на 8 Мп та макрокамерою на 2 Мп. Тим часом спереду є 13 Мп селфі-камера.

Живиться все це від батареї ємністю 5000 мАг і, як згадувалося раніше, підтримує NFC, а також 3,5-мм аудіороз’єм. Якщо ви не знайдете у продажу цей телефон, якого зараз немає на AliExpress, але для вас немає жорсткого кордону на 7 000 гривень, можна придивитися до дорожчого Moto G51. Посилання на нього розташоване нижче.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ