Categories: Смартфони

Samsung крупно облажалася зі смартфонами Galaxy S9 і Galaxy S9+

Share

Сьогодні, 16 березня, у всьому світі почалися продажі смартфонів Samsung Galaxy S9 і S9 +, які в Україні можна купити за 27 999 гривень і 31 999 гривень. Багато покупців вже стали власниками цих мобільних пристроїв, функціональні можливості яких вони прямо зараз тестують. Проте, замість позитивних емоцій деякі зіткнулися з реальними проблемами, за якими стає зрозуміло, що Samsung крупно облажалася зі смартфонами Galaxy S9 і Galaxy S9 +.

На офіційному форумі Samsung для різних регіонів світу сотні власників нових флагманів південнокорейської корпорації пишуть про те, що додаток Samsung Pay для роботи з фірмовою платіжною системою просто не працює. З кожною хвилиною скарг все більше. Програмне забезпечення не тільки відмовляється оновлюватися, але ще й не встановлюється заново з магазину Google Play, видаючи повідомлення «Не підтримується на цьому пристрої».

У деяких випадках смартфон Galaxy S9 (S9 +) сам пропонує встановити оновлення для Samsung Pay, однак при спробі це зробити виникає повідомлення з помилкою. Як вдалося з’ясувати нам, проблема зачіпає виключно модифікації нових флагманів південнокорейської корпорації, які оснащені процесором Qualcomm Snapdragon 845. Такі продаються в США, Китаї і ще декількох регіонах світу. Судячи з усього, абсолютно кожен екземпляр двох нових телефонів в такій конфігурації схильний до такої проблеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Жителям України в цьому плані пощастило, тому як ні одного повідомлення від власників Galaxy S9 і Galaxy S9 + з чіпом Exynos 9810 про непрацездатність Samsung Pay поки що не з’явилося. Швидше за все, південнокорейська корпорація виправить цю проблему за допомогою оновлення прошивки або ще якимись способами, однак факт залишається фактом. Перші покупці двох нових флагманів, одних з найдорожчих серед всіх мобільних пристроїв в світі, зіткнулися з непрацюючою функцією для оплати товарів через платіжну систему. Це може говорити лише про те, що Samsung крупно облажалася, не провівши перевірку основних можливостей її нових флагманів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • А особенно с ценой она такая безумная....

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Власник TikTok відмовиться від продажу соцмережі у США і швидше закриє додаток

    Власник і материнська компанія соцмережі TikTok, китайська корпорація ByteDance, заявила про неможливість будь-яких поступок владі…

    27.04.2024

    Google офіційно стала коштувати $2 трильйони на тлі розвитку ШІ

    Материнська компанія Google, Alphabet, офіційно досягла ринкової вартості 2 трильйони доларів, що є значною подією…

    27.04.2024

    MSI випустила новий флагманський ПК, який виглядає просто чудово

    MSI вперше показала свою лінійку нових готових ігрових настільних веж на початку цього року, а…

    27.04.2024

    У Windows 11 з’явиться “ШІ-провідник”

    В операційній системі Windows 11 оновлять "Провідник". Він отримає ШІ-функції, для яких будуть потрібні нові…

    27.04.2024

    Представлений найпотужніший кишеньковий ліхтарик: світить на сотні метрів

    Компанія Nitecore створила невеликий ліхтарик EDC25, який міститься в кишені. Однак це не заважає видавати…

    27.04.2024

    Galaxy AI від Samsung скоро стане набагато кориснішим

    Незабаром після того, як Samsung випустила його для кількох флагманських телефонів 2023, вона оголосила про…

    27.04.2024