Смартфони

Рейтинг смартфонів 2022 року: який смартфон купити

Share
Час читання: 3 хв.

Виробники смартфонів прагнуть задовольнити вимоги споживачів, які постійно зростають. Вони пропонують все більш технологічно досконалі пристрої, що робить мобільний ринок дуже волатильним. Деколи важко вирішити, який смартфон купити, і не дивно, оскільки вибрати є з чого.

1. Apple iPhone 14 Pro

Рейтинг смартфонів 2022 відкриває найновіший телефон iPhone 14 Pro від компанії з Купертіно. Телефони цього виробника є абсолютно найкращими з точки зору швидкодії та простоти використання. Багато в чому це заслуга чудово оптимізованої системи iOS, яка не поступається флагманам Android, оскільки в тестах саме iPhone часто показує кращі результати.

Смартфон оснащений 6.1″ OLED-дисплеєм Super Retina XDR, новітнім процесором A16 Bionic, модулем 5G, пам’яттю 6 ГБ/128 ГБ. Цього року Apple зробила великий акцент на фотографічні можливості нової моделі. , телефото – 12 МП Крім чудового нічного, портретного та відеорежиму, у користувачів є можливість робити фотографії у форматі RAW, що є гарантією чудової якості фотографій.

2. Samsung Galaxy S22 Ultra

Смартфони Samsung протягом багатьох років славляться відмінною репутацією і цілком заслужено. Корейський виробник справді випускає дуже гарне обладнання. S22 Ultra має відмінний процесор Exynos 2200, чудовий Super Amoled 120 Гц дисплей 6,8″ та чотири приголомшливі камери: основну 108 МП, перископ 10 МП, телефото 10 МП, ширококутну 12 МП.

Все це доповнюється великим об’ємом пам’яті 12/128 ГБ та містким акумулятором 5000 мАг, якого вистачить на кілька днів роботи. Також варто згадати наявність стилус, за допомогою якого телефон можна використовувати з більшою точністю. Модель S22 Ultra призначена для тих, хто шукає потужний та ефективний пристрій.

3. Nothing Phone 1

Nothing – новий бренд від співзасновника OnePlus, мабуть найгучніший самобутній смартфон 2022 року. Головною його фішкою є дизайн, а саме – гліфи, що світяться на спинці корпусу. Гліфи світяться з різною комбінацією залежно від рингтона та повідомлення, а також сигналізують про заряд акумулятора. Середнє залізо в парі з майже чистим андроїдом буде достатньо, щоб справлятися з повсякденними завданнями.

Форма та габарити корпусу – практично точна копія iPhone 12, розробники цього не приховують, оскільки вважають його найвдалішим форм-фактором на сьогоднішній момент. Багато хто недооцінює даний смартфон, називаючи його посереднім, але насправді це чудовий смартфон за свої гроші, з купою фішок, класним дизайном та топовим екраном.

4. Oppo Find X5 Pro

Ще одна молода компанія, яка моментально заслужила право на місце у рейтингу. Смартфони Oppo поступово завойовують позиції на мобільному ринку та особливою популярністю у нашій країні користуються моделі серії Reno. Однак, якщо вам потрібен найкращий з можливих телефонів, Find X5 Pro безперечно варто розглянути.

По-перше, чіп Snapdragon 8 – це гарантія продуктивності на найвищому рівні. Завдяки 12 ГБ/256 ГБ пам’яті телефон ідеально підходить для сучасних ігор та професійних фотографій (50 МП + 13 МП + 50 МП). По-друге, варто згадати незвичайний дизайн та швидку зарядку 80 Вт. Крім того, модель оснащена насиченим 6,7″ QHD+ AMOLED 120 Гц, підтримкою 5G та NFC.

5. Moto Edge 30 Ultra 5G

Цей камерофон унікальний тим, що Motorola першою запровадила систему камер з роздільною здатністю 200 Мп. Модель також отримала найшвидший та найпотужніший чіп Snapdragon 8+ та пам’ять 12/128. З таким потужним складанням користувач зможе насолоджуватися відмінною продуктивністю в іграх і чудовою якістю знімків.

Також не доведеться турбуватися про розрядку акумулятора. З TurboPower 125 Вт телефон зарядиться буквально за кілька хвилин. Що стосується екрану, то йдеться про 6.67″ POLED-дисплей з частотою 144 Гц! Відмінна продуктивність, чудові фотографії та чудовий екран – чого ще бажати?

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Низький попит призведе до падіння цін на iPhone 16

    Попри високі очікування, початкові продажі iPhone 16 виявилися нижчими за прогнозовані. Аналітики вважають, що причиною…

    22.09.2024

    Джоні Айв у співпраці з OpenAI створюють смартфон, який переверне ринок

    Легендарний колишній дизайнер Apple Джоні Айв спільно з OpenAI, яка останнім часом привертає багато уваги…

    22.09.2024

    iPhone 16 Pro Max пройшов перевірку на міцність від JerryRigEverything

    Автор YouTube-каналу JerryRigEverything продовжує тестувати на міцність популярні смартфони, і його нове відео присвячене флагманському…

    22.09.2024

    Google Pixel 9 Pro Fold представив нову ексклюзивну можливість для відеодзвінків

    Google Pixel 9 Pro Fold отримав унікальну функцію для онлайн-відеодзвінків, яка тепер доступна в Google…

    22.09.2024

    Оновлення до Android 14 стало доступним для Nokia XR20

    Nokia, точніше HMD, відстає з оновленням своїх телефонів до Android 14 порівняно з іншими виробниками,…

    22.09.2024

    Logitech випустила лімітовану версію культової миші G502

    Logitech оголосила про випуск лімітованої версії своєї популярної ігрової миші G502, присвяченої десятиріччю її появи…

    22.09.2024