Рейтинг смартфонів 2022 року: який смартфон купити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Виробники смартфонів прагнуть задовольнити вимоги споживачів, які постійно зростають. Вони пропонують все більш технологічно досконалі пристрої, що робить мобільний ринок дуже волатильним. Деколи важко вирішити, який смартфон купити, і не дивно, оскільки вибрати є з чого.

Реклама

1. Apple iPhone 14 Pro

Рейтинг смартфонів 2022 відкриває найновіший телефон iPhone 14 Pro від компанії з Купертіно. Телефони цього виробника є абсолютно найкращими з точки зору швидкодії та простоти використання. Багато в чому це заслуга чудово оптимізованої системи iOS, яка не поступається флагманам Android, оскільки в тестах саме iPhone часто показує кращі результати.

Смартфон оснащений 6.1″ OLED-дисплеєм Super Retina XDR, новітнім процесором A16 Bionic, модулем 5G, пам’яттю 6 ГБ/128 ГБ. Цього року Apple зробила великий акцент на фотографічні можливості нової моделі. , телефото – 12 МП Крім чудового нічного, портретного та відеорежиму, у користувачів є можливість робити фотографії у форматі RAW, що є гарантією чудової якості фотографій.

2. Samsung Galaxy S22 Ultra

Смартфони Samsung протягом багатьох років славляться відмінною репутацією і цілком заслужено. Корейський виробник справді випускає дуже гарне обладнання. S22 Ultra має відмінний процесор Exynos 2200, чудовий Super Amoled 120 Гц дисплей 6,8″ та чотири приголомшливі камери: основну 108 МП, перископ 10 МП, телефото 10 МП, ширококутну 12 МП.

Все це доповнюється великим об’ємом пам’яті 12/128 ГБ та містким акумулятором 5000 мАг, якого вистачить на кілька днів роботи. Також варто згадати наявність стилус, за допомогою якого телефон можна використовувати з більшою точністю. Модель S22 Ultra призначена для тих, хто шукає потужний та ефективний пристрій.

3. Nothing Phone 1

Nothing – новий бренд від співзасновника OnePlus, мабуть найгучніший самобутній смартфон 2022 року. Головною його фішкою є дизайн, а саме – гліфи, що світяться на спинці корпусу. Гліфи світяться з різною комбінацією залежно від рингтона та повідомлення, а також сигналізують про заряд акумулятора. Середнє залізо в парі з майже чистим андроїдом буде достатньо, щоб справлятися з повсякденними завданнями.

Форма та габарити корпусу – практично точна копія iPhone 12, розробники цього не приховують, оскільки вважають його найвдалішим форм-фактором на сьогоднішній момент. Багато хто недооцінює даний смартфон, називаючи його посереднім, але насправді це чудовий смартфон за свої гроші, з купою фішок, класним дизайном та топовим екраном.

4. Oppo Find X5 Pro

Ще одна молода компанія, яка моментально заслужила право на місце у рейтингу. Смартфони Oppo поступово завойовують позиції на мобільному ринку та особливою популярністю у нашій країні користуються моделі серії Reno. Однак, якщо вам потрібен найкращий з можливих телефонів, Find X5 Pro безперечно варто розглянути.

По-перше, чіп Snapdragon 8 – це гарантія продуктивності на найвищому рівні. Завдяки 12 ГБ/256 ГБ пам’яті телефон ідеально підходить для сучасних ігор та професійних фотографій (50 МП + 13 МП + 50 МП). По-друге, варто згадати незвичайний дизайн та швидку зарядку 80 Вт. Крім того, модель оснащена насиченим 6,7″ QHD+ AMOLED 120 Гц, підтримкою 5G та NFC.

5. Moto Edge 30 Ultra 5G

Цей камерофон унікальний тим, що Motorola першою запровадила систему камер з роздільною здатністю 200 Мп. Модель також отримала найшвидший та найпотужніший чіп Snapdragon 8+ та пам’ять 12/128. З таким потужним складанням користувач зможе насолоджуватися відмінною продуктивністю в іграх і чудовою якістю знімків.

Також не доведеться турбуватися про розрядку акумулятора. З TurboPower 125 Вт телефон зарядиться буквально за кілька хвилин. Що стосується екрану, то йдеться про 6.67″ POLED-дисплей з частотою 144 Гц! Відмінна продуктивність, чудові фотографії та чудовий екран – чого ще бажати?

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ