Рейтинг найкращих камерофонів 2022 за версією DxOMark

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Сьогодні ми розглянемо п’ять пристроїв із найкращими камерами за версією фахівців із DxOMark. Дана лабораторія славиться своїм педантичним підходом при тестуванні мобільних пристроїв і має неабиякий авторитет у співтоваристві гіків та любителів смартфонів. Перейдемо ж до огляду.

Реклама

5. Xiaomi 12S Ultra

Цей апарат випущено в середині 2022 року. Забезпечений спеціальною оптикою від компанії Leica. І, зізнаємося чесно, що перша колаборація Xiaomi та Leica виявилася неймовірно успішною – апарат набрав 138 очок у загальному заліку. 

Камерний модуль виконаний на круговій підкладці та складається з трьох датчиків. Дозвіл основний – 50,3 Мп.

4. Huawei Mate 40 Pro+

Найдостойніший представник бренду. Довгий час (з кінця 2020 року) тримав пальму першості в рейтингу, проте, з виходом нового IPhone та свого наступника Mate 50 Pro переїхав на четвертий рядок. Результат становив 139 балів за середнім показником.

3. iPhone 13 Pro, 13 Pro Max та Xiaomi Mi 11 Ultra

Срібну медаль поділили між собою одразу три пристрої, два з яких є прямими родичами. Незважаючи на якість горезвісних IPhone, за можливостями зуму та зйомок в умовах низького освітлення вони поступилися Mi 11 Ultra. Середній бал становив 141.

2. Huawei Mate 50 Pro 

Ультимативний гаджет від китайської компанії. Базується на датчиках від Sony та їхній фірмовій оптиці. Камерний модуль містить чотири датчики, підтримує апаратну стабілізацію і по можливості зуму обганяє решту в середньому на 20 балів. У загальному заліку пристрій заробив 143 очки.

1. Honor Magic 4 Ultimate

На диво, 2022 року рейтинг очолив далеко не IPhone або Samsung, як це очікувалося. На чолі знаходиться справжній камерофон від суббренду Huawei. Загальна оцінка його камер — 147 балів, і це найкращий результат на сьогоднішній день.

Висновок

Якщо ви мріяли колись придбати смартфон із можливостями камери від недорогої дзеркалки, рекомендуємо придивитися до одного девайсу зі списку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ