Смартфони

Десять найкращих смартфонів на «чистому» Android: рейтинг 2022 року

Share

У випуску на YouTube-каналі Tech Spurt ведучий перерахував десять найкращих на 2022 рік мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі Android. Причому на «чистому».

Експерт каналу Tech Spurt назвав десять моделей смартфонів на «чистому» Android, які точно заслуговують на вашу увагу.

Pixel 6a . Він має дуже непогану камеру, яка видає чудові знімки і вночі, і вдень. Крім того, це найдешевший серед моделей Pixel 6а, 6 та 6 Pro. Завдяки чіпсету Google Tensor ви можете запускати сучасні ігри. Щоправда, частота оновлення екрану тут – лише 60 Гц. Зате є вологозахист, стереодинаміки та багато іншого.

Pixel 6 & 6 Pro . Якщо ви хочете якіснішу камеру, то вибирайте Pixel 6 або 6 Pro. Основна камера має 50 МП. І вона видає чудові знімки за всіх умов, у тому числі при наближенні. Що стосується ігор, то в цьому плані Pro-версія показує себе краще. Оснащений смартфон AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц (Pixel 6) і 120 Гц (Pro). Також обидві моделі мають захист від води.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Asus Zenfone 9 . Цей смартфон має 5,9-дюймовий екран. Загалом Zenfone 9 може вважатися гарною альтернативою Xiaomi 12. Якщо ви хочете собі компактний апарат на Android, то Asus Zenfone 9 – чудовий вибір. Він оснащений також Snapdragon 8 Plus Gen 1, що дозволяє з легкістю запускати будь-які ігри. Крім того, Zenfone 9 відрізняється гарною автономністю.

Nothing Phone 1 . Нашумілий смартфон 2022 року. Він має незвичайний зовнішній вигляд і має індикатори повідомлень, які можна налаштовувати. Камера Nothing Phone 1 теж непогана. Також апарат оснащений підтримкою бездротової зарядки.

Motorola Moto Edge 20 series . Найдорожчим варіантом з цієї серії є Moto Edge 20 Lite (див. перше фото нижче). На ньому встановлений MediaTek Dimensity 720, батарея в 5000 мА * год, якої вистачає на один робочий день, а також 128 ГБ постійної пам’яті, дисплей 6,7 дюйма з частотою оновлення 90 Гц. У звичайної Moto Edge 20 екран має частоту поновлення вже до 144 Гц, а з процесорів стоїть Snapdragon 778G. Pro-версія (див. друге фото нижче) працює на процесорі Snapdragon 870 і має 12 ГБ оперативної пам’яті, основну камеру 108 МП з оптичною стабілізацією.

Motorola Moto Edge 30 . Працює цей смартфон на чіпсеті Snapdragon 778G Plus. Основна камера має 50 МП і знімає цілком непогано навіть у порівнянні з Edge 20.

Motorola Moto G82 . При покупці ви отримуєте AMOLED-дисплей та 50-мегапіксельну основну камеру із підтримкою оптичної стабілізації. Об’єм акумулятора тут становить 5000 мА*г. Крім того, встановлений на смартфоні процесор Snapdragon 695 5G.

Motorola Moto G31 . Корпус цього апарата виконаний із пластику. Оснащений він OLED-дисплеєм 6,4 дюйма, процесором Helio G85. Загалом ігри типу Call of Duty йдуть на цьому смартфоні нормально. Місткість акумулятора у Moto G31 становить 5000 мА*год, а роздільна здатність основної камери – 50 МП. При цьому на цей смартфон можна робити досить пристойні знімки вдень. Відео записувати Motorola Moto G31 може максимум у Full HD.

Nokia G11 . Це один з найкращих смартфонів за співвідношенням ціни та функціональності. Особливо якщо вам важливо, щоб апарат тримав заряд довго. Основна камера – досить звичайна, але при цьому ви можете розширити кількість основної пам’яті на пристрої та підключити дротові навушники.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Android
  • Останні записи

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024

    Apple випустить найтонший в історії iPhone замість моделі Plus

    Компанія Apple готується представити найтонший iPhone. Імовірно, модель називатиметься iPhone 17 Slim і може вийти…

    18.05.2024