Samsung Galaxy S10 отримає функцію, яка допоможе йому нарешті «вбити» Apple iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Samsung Galaxy S9, анонсований в кінці лютого на виставці MWC 2018 у Барселоні, навряд чи може конкурувати з iPhone X. Так, можливо, швидкість їх роботи ідентична, однак флагман «яблучної» корпорації підтримує набагато більше різних корисних функцій, про які власникам топового телефону південнокорейського виробництва залишається тільки мріяти. Проте, Samsung Galaxy S10 отримає функцію, яка дозволить йому на рівних змагатися з телефоном Apple.

Видання The Bell запевняє, що Samsung Galaxy S10 зможе похвалитися функцією, яка допоможе йому нарешті «вбити» Apple iPhone X. Йдеться про повноцінний сканер обличчя, над яким співробітники «яблучної» корпорації працювали близько трьох років, створивши в результаті ідеальну у усіх відношеннях систему, здатну швидко розпізнавати обличчя людини. До моменту анонса Galaxy S9 південнокорейський виробник не встиг створити її аналог, тому побачити це нововведення в його продукції вдасться лише в наступному році.

Без функції сканування обличчя, яку всіляко просуває Apple, жоден смартфон Samsung не може на рівних конкурувати з iPhone X, тому як продукт «яблучної» корпорації забезпечує зовсім інший користувальницький досвід. Навіть сканер райдужної оболонки ока, що працює за допомогою алгоритмів сканування обличчя, не може запропонувати нічого подібного. Щоб розробити свій власний Face ID для Galaxy S10 виробникові довелося звернутися за допомогою до до ізраїльського стартапу Mantis Vision і виробника камер Namuga.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складність системи Face ID в iPhone X не тільки в унікальному програмному забезпеченні, а й в неймовірно високій точності всіх комплектуючих. Зокрема, система камер TrueDepth проектує зображення на більш ніж 30 000 лазерних точок, які дозволяють миттєво побудувати 3D-модель особи людини і, якщо вона є власником телефону, надати їй доступ до його вмісту. Обдурити цю систему практично неможливо, в чому і полягає її унікальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.