Кераміка та наношкіра. Ось як виглядають смартфони Xiaomi 13 Series

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата презентації нових гаджетів китайського технологічного гіганта з 1 грудня вже кілька разів переносилася на нові дати. І ось тепер точно відомо, що смартфони Xiaomi 13 і 13 Pro, розумний годинник Watch S2, флагманський роутер Xiaomi, навушники Xiaomi Buds 4, міні-ПК та неттоп з Windows будуть представлені 11 грудня.

Але генеральний директор компанії Лей Цзюнь вже активно підігріває інтерес до майбутнього заходу. На своїй сторінці в Weibo він опублікував нові зображення двох смартфонів – топового Xiaomi 13 Pro з керамічною задньою панеллю і базової версії Xiaomi 13 з брудовідштовхувальної нанокожі.

Сяома 13 Про вражаючий дизайн. І справа не лише у кераміці. Смартфон отримав приємне забарвлення Wilderness Green та гіперболічний екран з отвором у верхній частині. Задня панель також вигнута з боків. А корпус Сяомі 13 виготовлений із зносостійкої нанокожі та отримав захист від бруду, вологи та знебарвлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модулі основних камер у смартфонів хоч і схожі зовні, але відрізнятимуться значно. У Xiaomi 13 Pro однодюймовий датчик зображення Sony IMX989 та покращені фото- та відеоможливості. Щодо технічних параметрів пристроїв, то про них докладно розкажуть уже на презентації в неділю, 11 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.