Який кнопковий телефон купити у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кнопкові телефони купують не тільки для літніх родичів, яким складно звикнути до смартфонів з багатьма функціями. Мобільники з фізичною клавіатурою обирають любителі активного відпочинку та екстремальних видів спорту, люди, які працюють у складних умовах, корпоративні працівники, мисливці та рибалки. Кнопкові телефони часто купують дітям як перший мобільний пристрій. 

Який кнопковий телефон вибрати? Пропонуємо наслідувати відому фразу «Все нове – це добре забуте старе» і звернути увагу на моделі минулих років, що відмінно зарекомендували себе.

Nokia 8800

Бестселер компанії, іміджевий флагманський слайдер з чепурною зовнішністю і дуже дорогим цінником на момент анонсу. Зараз легендарний телефон може дозволити собі кожен, а раніше Nokia 8800 був статусною річчю, що показує високе становище власника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім стильного дизайну, що приковує увагу, слайдер має багато інших переваг. Серед них: яскравий дисплей високої якості із загартованим склом, стійким до подряпин, 0,5-мегапіксельна SVGA-камера, підтримка 64-тональної поліфонії, МР3-плеєр, вбудоване радіо, можливість виходу в інтернет, Bluetooth-модуль.

Кому підійде: тому, для кого важливе значення має неординарний дизайн телефону та висока якість матеріалів.

Siemens ME45

Міцний, водостійкий, пилозахищений та компактний Siemens ME45 швидко завоював симпатії користувачів. У нього немає кольорового екрану та підтримки поліфонії, зате він не боїться падінь, води та пилу, оснащений потужним вібродзвінком, ємною батареєю, зручним органайзером та ІЧ-портом.

Кому підійде: тим, хто шукає кнопковий телефон з базовою функціональністю і хорошим зв’язком.

Motorola RAZR V3

Цей металевий телефон досі залишається еталоном розкладачок та однією з найстильніших моделей мобільної індустрії. Незвичайний дизайн, преміальні матеріали, клавіатура з цільної металевої пластини з підсвічуванням, що зачаровує, два функціональних кольорових екрани — телефон був просто приречений на успіх.

Телефон Motorola RAZR V3 оснащений камерою, але без можливості зйомки відео, музичним плеєром, вбудованим радіо та іншими сучасними фішками.

Кому підійде: тим, хто шукає стильні та незвичайні телефони із широкою функціональністю.

Nokia N95

Крутий слайдер Nokia, мініатюрний музичний центр розпроданий мільйонними тиражами. Це один із найпросунутіших, функціональних, дорогих та модних телефонів 2000 років. Коштував він дуже дорого, але платити було за що — щодо мультимедійних можливостей Nokia N95 майже не було конкурентів. Незвичайний механізм слайдера дозволяв відкривати доступ до клавіш керування музикою, а 5-мегапіксельна камера вміла знімати відео.

Кому підійде: тим, хто цінує телефони музичного спрямування зі швидким доступом до медіаплеєра.

Sony Ericsson K790i

Один із перших камерофонів 2000 років Sony Ericsson K790i був настільки гарний, що міг замінити недорогий фотоапарат. Та й зараз телефон тримає марку та продовжує радувати своїх власників. Головна особливість телефону — 3,2-мегапіксельна камера з потужним спалахом ксенону. Незвичайний і зовнішній вигляд K790i – задня панель стилізована під фотоапарат-мильницю.

Крім чудової камери, телефон має спритну операційну систему, якісний звук і хорошу автономність.

Кому підійде: любителям телефонів з неординарним дизайном та просунутими можливостями у зйомці.

Nokia 6300

Ця модель наочно показала, що досягти успіху та визнання можна не тільки за рахунок навороченої начинки чи інноваційного дизайну. Найчастіше людям потрібний просто якісний телефон, зроблений з урахуванням зручності користувачів.

Nokia 6300 не змагається за потужністю з флагманськими моделями і не вражає оригінальним дизайном. Але, дивлячись на тонкий металевий телефон із приємно закругленими кутами, великим яскравим екраном та акуратними клавішами, рука так і тягнеться купити його.

Кому підійде: поціновувачам компактних і тонких телефонів з непомітним, але стильним дизайном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.