Фанати Apple знайшли смартфон, який кращий за iPhone 13 і 14

Команда бенчмарку AnTuTu опублікувала результати нового дослідження – тепер опитування проводилося серед користувачів техніки Apple. Результати здатні здивувати будь-кого.

Фахівці вирішили дізнатися, яким девайсом на iOS або iPadOS користувачі задоволені найбільше. Для цього було складено рейтинг задоволеності, а відповіді фанатів Apple систематизовані за спаданням.

Згідно з отриманими результатами смартфон Apple, яким його власники задоволені найбільше — це… iPhone SE. Причому перша модель, випуск 2016 року. Цим смартфоном повністю задоволено 97,96% його користувачів.

На другому місці з показником 97,62% задоволеності розмістився iPad Air 4 – відносно новий планшет, який знаходиться в середньобюджетній ніші. Air 4 був першим у лінійці, що отримав оновлений дизайн та сканер Touch ID у кнопці Power.

З третього по п’яту рядки зайняті «старенькими»: iPhone 6S Pus (97,15%), iPad Pro 10,5 (2017) з 96,86% та iPhone 6S (96,76%). На сьомому місці знову “ветеран” – культовий iPhone 7, яким повністю задоволені 96,87% його власників. На дев’ятому місці розташувався iPhone SE (2020), який зібрав 95,14% вдячних відгуків.

Цікаво, що у першій десятці немає жодного свіжого iPhone чи iPad останніх двох років. Ні iPhone 13, ні iPad Pro M1, ні навіть суперпопулярний iPhone 11 навіть близько не підійшли до iPhone SE (2016) та iPhone 6S Plus.

Найімовірніше, на відповіді користувачів iPhone впливає сума, яку вони віддали за свій смартфон. Чим дорожче коштує пристрій, тим більше вимог до нього і претензій. Так що в певному сенсі купівля недорогого iPhone – це рецепт як бути максимально задоволеним своїм девайсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.