Розкрито характеристики камер Xiaomi 13 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi готує до виходу нову флагманську серію Xiaomi 13. У лінійку, яка прийде на зміну нинішньому сімейству Xiaomi 12, крім базової моделі увійдуть ще кілька смартфонів, зокрема варіант із приставкою Ultra у назві. Як очікується, Xiaomi 13 Ultra похизується крутими камерами, характеристики яких розсекретив відомий китайський інсайдер Digital Chat Station.

За словами джерела, Xiaomi 13 Ultra отримає установку, що складається із чотирьох камер. Головна з них отримає 1-дюймовий датчик Sony IMX989, як у Xiaomi 12S Ultra. Параметри інших трьох модулів Digital Chat Station не розкрив, зазначивши лише, що всі вони отримають функцію автофокусування. Ще однією фішкою нового смартфона стане система стабілізації (так звана Gimbal stabilization). Також згадується наявність ToF-датчика.

Як очікується, Xiaomi 13 Ultra з’явиться на ринку пізніше ніж базова модель флагмана, дебют якої запланований на грудень. Швидше за все прем’єра Ultra-флагмана відбудеться на початку наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.