Названо 10 Android-смартфонів, якими найбільше були задоволені користувачі в листопаді. Рейтинг AnTuTu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники бенчмарку AnTuTu іноді публікують різні рейтинги Android-пристроїв. І деякі з них є досить цікавими. Наприклад, тепер компанія розкрила ТОП-10 смартфонів, якими найбільше задоволені були користувачі в листопаді 2022 року.

AnTuTu Benchmark є одним із найстаріших і найпопулярніших бенчмарків для пристроїв на платформі Android. Використовують даний сервіс величезна кількість людей, тому такий «народний» рейтинг, як мінімум, викликає інтерес.

Перше місце: Xiaomi 12S Ultra

Вже кілька місяців поспіль перший рядок у цьому рейтингу займає ультимативний флагман компанії Xiaomi. Хоча показник схвалення трохи знизився, все ще більше 95% (а точніше – 95,65% ) користувачів позитивно відгукуються про Xiaomi 12S Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаю, що цей смартфон виділяється своїм набором камер. Він отримав 1-дюймовий сенсор Sony IMX989 з роздільною здатністю 50 Мп , а також 2 датчики по 48 Мп (телефото та ультраширококутний модуль).

Система камер розроблялася спільно з компанією Leica. А нещодавно Xiaomi навіть показала концепт-версію 12S Ultra із підтримкою знімних об’єктивів від камер Leica. Тільки до серійної версії це навряд чи дійде.

Друге місце: Honor X40 GT

На другому рядку рейтингу розмістився представлений у жовтні Honor X40 GT з показником 94,81% . Саме такий відсоток користувачів задоволені цим гаджетом. Але минуло мало часу після надходження його у продаж, тож складно сказати, чи об’єктивні такі дані.

Хоча сам смартфон дійсно цікавий, адже він коштує недорого, але оснащений високопродуктивним (нехай і не найсвіжішим) чіпсетом Snapdragon 888 , накопичувачем ємністю 256 ГБ , до 12 ГБ ОЗП та IPS дисплеєм з частотою оновлення 144 Гц.
Якщо цікаво, на момент написання статті базову версію X40 GT можна взяти на всьому відомому китайському сайті зі швидкою доставкою лише за 15 тисяч гривень. І це, на мій погляд, чудова пропозиція.

Третє місце: Xiaomi MIX Fold 2

Що ж до 3-го місця, то більший інтерес у разі викликає навіть сам пристрій, яке форм-фактор. Xiaomi MIX Fold 2 – доладний смартфон з гнучким дисплеєм. Аж 92,17% користувачів позитивно відгукуються про досвід використання даного девайсу.

І поява MIX Fold 2 у цьому рейтингу зрозуміла. Гаджет виділяється і натомість інших подібних пристроїв над ринком. Він дуже тонкий (у складеному стані товщина становить 11,2 мм , а в розкладеному – дивовижні 5,4 мм ) і легкий (262 г), а також має флагманські характеристики. Докладніше про цей смартфон я розповідав в окремому матеріалі.

Інші пристрої в рейтингу

Серед інших девайсів, які потрапили до вищезгаданого рейтингу, є смартфони від Huawei, Vivo, Motorola та інших брендів. Нижче весь список пристроїв, що залишився. Як бачимо, замикає ТОП-10 смартфон від компанії Honor.

  • Nubia Z40S Pro – 91,19% позитивних відгуків.
  • Vivo X Fold ( 90,4% ).
  • iQOO 10 Pro ( 89,65% ).
  • Oppo K10 5G ( 89,55% ).
  • Huawei Mate 50 Pro ( 88,63% ).
  • Motorola X30 Pro ( 88,24% ).
  • Honor Magic 3 Ultimate Edition ( 87,83% ).

Цей рейтинг базується лише на даних AnTuTu. Причому швидше за все при оцінці використовували відгуки з обмеженої кількості ринків. Але все ж таки показники дозволяють хоча б приблизно зрозуміти, які пристрої виявилися досить вдалими і сподобалися покупцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.