Як правильно заряджати iPhone, щоб не знищити батарею

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні тяжко знайти людину, яка не користується смартфоном. А чи знаєте ви, як правильно заряджати пристрій? Сьогодні ми розповімо вам думку експерта з цього приводу. Експерти стверджують, що набагато ефективніше заряджати пристроїв декілька разів протягом дня, аніж заряджати його вночі.

Більшість власників смартфонів заряджають вій смартфон у автомобілі. Та мало хто задумується, чи є безпечним даний вид зарядки акумулятора. Одні стверджують, що в авто недостатня сила напруги, інші зовсім інакшої думки. Дійсно, є такі випадки, коли від зарядки смартфону в автомобілі краще відмовитись. Наприклад, не слід користуватись неякісними зарядними пристроями, що не відповідають вимогам смартфону. Також не рекомендується заряджати пристрої при високій температурі. Це може просто вбити ваш акумулятор. Тому, не залишайте в спеку заряджатись смартфону, тим паче без нагляду.

Якщо ви хочете продовжити заряд iPhone, то як на інших смартфонах потрібно використовувати енергозберігаючий режим. У цьому режимі вимикаються перевірка електронної пошти, візуальні ефекти, яскравість екрана знижується, а програми перестають автоматично оновлюватися. Чим сильніше розряджений iPhone, тим менше значення стає в режимі економії заряду. Коли заряд сягає 20%, переходити в режим енергозбереження вже немає сенсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.