Названо 5 найпотужніших смартфонів у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вивчили світові рейтинги та обрали найпродуктивніші смартфони 2022 року, яким під силу будь-яке завдання.

iPhone 14 Pro

Apple вдалося серйозно прокачати iPhone 14 Pro завдяки новітньому чіпу Apple A16. Потужність процесора зросла на 17%, а продуктивність графічного процесора – на 28%! Смартфон посилює і 16-ядерний нейронний двигун, який може виконувати близько 17 трильйонів операцій на секунду. Новий iPhone показує стабільно високі результати у всіх тестах потужності, обганяючи навіть найкращі смартфони на базі Android.

Samsung Galaxy Z Fold4

Найтехнологічніший смартфон Samsung, практично кишеньковий ПК. Тут стоїть покращений процесор Snapdragon 8+ Gen 1 — найшвидший у світі чіп для смартфонів на базі Android (на 9% швидше за попереднє покоління). Можна грати на Ultra-налаштуваннях графіки та працювати в найресурсноємніших додатках без лагів та зависань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здається, немає завдань, які змусили Galaxy Z Fold 4 «гальмувати». Смартфон виграє у конкурентів та за рахунок багатозадачності: функція Multi View дозволяє запустити одночасно до трьох програм на одному екрані. Можна налаштувати панель завдань під себе, вибравши, які програми та в якому порядку будуть на ній розміщені, щоб відкривати їх максимально швидко. На смартфоні можна малювати та працювати з графікою: він підтримує стілус S Pen. Якщо ви шукаєте пристрій для роботи, то Galaxy Z Fold 4 ідеальний вибір за всіма параметрами.

Xiaomi 12T Pro

Кращий флагман в історії компанії, який перевершує всі попередні моделі преміальної серії Xiaomi 12. Він отримав той самий мега швидкий процесор Snapdragon 8+ Gen 1 і графічний прискорювач Adreno 730. Можна навантажувати смартфон по максимуму – він справиться з усім. Техноблогер Golden Reviewer вирішив провести цікавий тест і перевірити, як на різних пристроях запуститься одна з найвибагливіших мобільних ігор Genshin Impact. Xiaomi 12T Pro посів друге місце в цьому випробуванні, поступившись лише iPad mini.

Крім потужної начинки смартфон виділяється революційною камерою 200 Мп із сенсором Samsung HP1. Його оптичний формат — 1/1,32 дюйма: це більше, ніж більшість флагманів, представлених цього року. Розмір сенсора – найважливіший елемент камери смартфона. Чим більше світла він може зловити, тим краще буде зображення, створені камерою. Особливо це важливо під час зйомки в умовах поганого освітлення.

Ще варто згадати, що смартфон отримав акумулятор ємністю 5000 мАг, який можна повністю зарядити лише за 19 хвилин! Швидка зарядка на 120 Вт йде у комплекті.

Motorola Edge 30 Pro

У недавньому (жовтень 2022 р.) рейтингу найпотужніших смартфонів у світі на базі Android модель зайняла сьому рядок у категорії флагманів. Якщо вам важлива в першу чергу продуктивність, то Motorola Edge 30 Pro – один із найкращих смартфонів на сьогоднішній день. І один з найдоступніших на топовому процесорі Snapdragon 8 Gen 1. У тесті AnTuTu – світовому бенчмарку для перевірки потужності смартфона – Motorola Edge 30 Pro набрав понад мільйон балів. Для порівняння, результат iPhone 14 Pro складає 978 147 балів. На смартфоні все працює ідеально швидко і плавно – інтерфейс, будь-які програми, найважчі та вимогливі ігри.

Додайте до цього чудовий плавний дисплей з частотою оновлення 144 Гц!, камеру 50 Мп з оптичною стабілізацією та автофокусом, фронталку 60 Мп для селфі в надвисокій роздільній здатності, швидку зарядку (до 100% за 35 хвилин), і вийде один з 2 .

realme GT Neo 3T

Він також посів сьоме місце у рейтингу найпотужніших Android-смартфонів у світі, але у категорії субфлагманів, набравши в тесті Antutu 758 773 бали. Крім швидкого процесора realme подумали і про просунуту систему охолодження з кількох компонентів: нержавіючої сталі, графену, міді, графіту та гелю. Навіть під максимальним навантаженням смартфон не нагріватиметься, а значить — не кладатиме і гальмуватиме. На швидкість роботи явно натякає дизайн: він натхнен малюнком на гоночному прапорі.

Дисплей за характеристиками близький до iPhone 13 та флагманів Samsung. З важливого заощадили лише на камері — в ній немає нічого видатного, але знімає вона цілком пристойно, хоча нічні фото потребують занадто довгої витримки. Але якщо згадати, що GT NEO 3T коштує менше ніж 20 000 гривень, це легко можна йому пробачити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.