LG сором’язливо замаскує “гривку” у нового флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром LG представить новий флагманський смартфон, у якого буде екран з «гривкою» – як у iPhone X і десятків інших його клонів. Однак LG дозволить приховувати цю “гривку” в тих випадках, коли вона заважає.

LG G7

Виріз на екрані, само собою, нікуди не зникає, просто горизонтальна область поряд з ним забарвлюється в чорний колір. Корисна площа екрану при цьому не зменшується, оскільки справа і зліва від ” гривки” відображаються значки (час, рівень заряду, повідомлення і т.д.) Можливо, в такому режимі буде комфортно грати і переглядати відео на YouTube, оскільки погляд не чіпляється за виріз.

Швидше за все, це не винахід LG, а одна з фішок Android P. У наступній версії Android, як ми знаємо, буде реалізована нативна підтримка екранів з вирізами як у iPhone X і, ймовірно, з’явиться режим, що дозволяє маскувати такий виріз. Про те, що на дослідний зразок LG G7 встановлений Android P Developer Preview, свідчить зміщення годинника з правої частини панелі сповіщень в ліву – це одна з особливостей оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.