Стало відомо, як буде виглядати приголомшливий OnePlus 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програмісти форуму XDA підтвердили інформацію про одну з головних особливостей неанонсованого смартфона OnePlus 6: флагман отримає “гривку” в стилі iPhone X. Цю інформацію їм вдалося знайти в коді бета-версії прошивки OxygenOS для OnePlus 5T.

Майбутній флагман OnePlus вийде під кодовою назвою Enchilada і зараз тестується співробітниками компанії у вигляді виробничих прототипів. Очікується, що гаджет отримає 6-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19: 9, процесор Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної пам’яті і подвійну основну камеру.

Поява «гривки» в OnePlus 6 першим розкрив анонімний китайський інсайдер, опублікувавши відразу дві фотографії флагмана. Смартфон на знімках виконаний зі скла і металу, оснащений подвійною камерою, сканером відбитків пальців на задній панелі, а також невеликим козирком над дисплеєм, в якому розташована тільки фронтальна камера і датчики наближеності. За словами інсайдера, саме так виглядає фінальний дизайн смартфона.

Генеральний директор OnePlus на початку цього року підтвердив, що наступний флагман компанії буде анонсований в кінці другого кварталу, тобто приблизно в червні. Точна вартість невідома, але китайські ЗМІ стверджують, що вона буде на рівні OnePlus 5T – $ 549( приблизно 14 300 тисяч гривень).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.