Постачальник підтвердив найнезвичайнішу чутку про iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Один із постачальників Apple повідомив додаткові подробиці про майбутнє iPhone 15 Pro. Його заяви опублікували на Phone Arena.

Раніше ми вже писали, що Apple може відмовитися від фізичних кнопок живлення та регулювання гучності в Pro-моделях iPhone 15. Інсайдери говорили, що кнопки замінять на сенсорні зони, а вібромодуль Haptic Engine імітуватиме натискання, так само, як у iPhone 7, iPhone 8 та SE.

Відомий постачальник Cirrus Logic надіслав листа своїм акціонерам і натякнув у ньому на те, що цей інсайд вірний. Згідно з документом, компанія продовжує «взаємодіяти зі стратегічно важливим клієнтом» та розраховує наступного року вивести на ринок новий чіп для смартфонів». Вже відомо, що саме Cirrus Logic розробляє Apple Taptic Engine.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У листі вказано, що смартфон з інноваційним чіпом з’явиться у продажу «в останній частині наступного року», що відповідає приблизному часу виходу iPhone 15. Аналітики вважають, що перехід від фізичних кнопок до сенсорних вимагатиме створення нового мікрочіпа та драйвера для Haptic Engine, що збирається зробити Cirrus Logic Вони кажуть, що цю інформацію тепер можна вважати відносно достовірною. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.