Знайдено спосіб стежити за користувачами iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як можна відстежувати користувачів iPhone Технічна особливість сервісу iCloud могла використовуватися для відстеження користувачів Apple. Про це повідомляє MacRumors. Журналіст посилався на розслідування, опубліковане в Twitter Міска експертами з безпеки Міском і Талалом Хаджом .

Експерти повідомляють, iCloud Analytics містить унікальний для кожного користувача параметр dsId. У зв’язку з цим експерти показують, що якщо відомий ідентифікатор dsId, ви можете слідкувати за поведінкою конкретного юзера iPhone або інших гаджетів компанії. Говорячи про можливі методи відстеження, експерти підкреслили, що dsId Directory Service Identifier дає дозвіл ідентифікувати обліковий запис iCloud.

Безумовно, зловмисник може за допомогою цього способу дізнатися особисті дані користувача – його ім’я та електронну адресу. Репортер MacRumors послався на документ на веб-сайті Apple, згідно з яким будь-яка інформація, зібрана з пристрою для аналітичних цілей, не може бути використана для ідентифікації особи користувача. Експерти даної публікації звернулися за роз’ясненнями до Appel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.